Ποδόσφαιρο

Παίκτη που πέρασε από την Ελλάδα θέλει προπονητή στη Γιουνάιτεντ ο Πάρντιου

Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου εξέφρασε την άποψη πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να προσλάβει στην τεχνική ηγεσία τον άλλοτε παίκτη της, αλλά και του Πανιωνίου, Μαρκ Ρόμπινς!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχει καταφέρει να πείσει πως μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπό τις οδηγίες του να ανέβει επίπεδο και ήδη η φημολογία για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του οργιάζει.

Τόμας Τούχελ, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Γκρέιαμ Πότερ είναι κάποια από τα ονόματα που ακούγονται, με τον πρώην τεχνικό του Άρη, Άλαν Πάρντιου να καταθέτει την δική του ριζοσπαστική πρόταση.

«Έχω έναν προπονητή για εσάς. Είστε έτοιμοι; Δεν είναι διεθνής. Δεν έχει κατακτήσει το ολλανδικό πρωτάθλημα, ούτε το γαλλικό. Είναι ένας πρώην παίκτης σας. Τα πηγαίνει περίφημα εδώ και τέσσερις σεζόν, και παραλίγο να σας αποκλείσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Είναι ο Μαρκ Ρόμπινς», τόνισε αρχικά ο Πάρντιου συνεχίζοντας: «Πάρτε τον. Θα σας κάνει δουλειά, μπορώ να εγγυηθώ για αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπινς αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για οχτώ σεζόν (1984-1992) προερχόμενος από τις ακαδημίες του συλλόγου, κατακτώντας με τους «κόκκινους» διαβόλους το Κύπελλο Αγγλίας το 1990.

Ο 54χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Κόβεντρι από το 2017 και υπό την καθοδήγηση του, οι «Sky Blues», έχουν αναδειχθεί πρώτοι στα play-offs της League 2, κατέκτησαν πρωτάθλημα στη League One, το League Trophy, ενώ πρόσφατα έφτασε με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρόμπινς την σεζόν 1998-99 αγωνίστηκε στον Πανιώνιο καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button