Ενοχλημένη δηλώνει η Super League 1 με την εταιρεία του VAR

0
Ενοχλημένη δηλώνει η Super League 1 με την εταιρεία του VAR

Φανερά ενοχλημένη η Super League 1 με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για το VAR.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή πως κατέχει επαρκή αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR. Για τον λόγο αυτό η Super League 1 προχώρησε σε αλλαγές του προγράμματος για τους αγώνες ΑΕΚ-Ξάνθη και Ατρόμητος-ΑΕΛ αν και δεν ήταν δική της ευθύνη η λειτουργία του VAR.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές αφενός ανάγκασαν τις παραπάνω ομάδες να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και αφετέρου η ίδια η λίγκα δέχτηκε αυστηρή κριτική για τις αλλαγές αυτές. Το όλο κλίμα προκάλεσε έντονη σύγχιση καθώς οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής τόνισαν πως η μόνη τους πρόθεση ήταν να βοηθήσουν και να διευκολύνουν την διαδικασία του VAR αφού θα ήταν και η πρώτη επίσημη χρήση του.

Παράλληλα, έντονη ενόχληση και προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός πως η εν λόγω εταιρία δεν ενημέρωσε ποτέ την Super League 1 για το γεγονός πως διαθέτει επαρκή αριθμό οχημάτων όπως έπρεπε. Έγινε γνωστό όταν ήδη είχαν ξεκινήσει οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής.

Σχόλια