Μπάσκετ

Άρης-Ολυμπιακός (17:00)

Ο Άρης έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρει σήμερα τις δυνάμεις του απέναντι στον Ολυμπιακό, την πιο ποιοτική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει τη φετινή χρονιά, τον οποίο υποδέχεται (17:00) στο Παλέ.

Οι κίτρινοι προέρχονται από δύο σερί νίκες, με πολύ μεγάλη σημασία στην πορεία τους και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, μέσα στο Λαύριο και επί της Ναντέρ.

Σήμερα είναι το αουτσάιντερ του αγώνα, ακόμα κι αν παίζουν στο Παλέ, που θα γεμίσει, ακόμα κι αν ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι ερυθρόλευκοι είναι το φαβορί γιατί έχουν περισσότερη ποιότητα και μεγαλύτερο βάθος, είναι γνωστό αυτό, όμως στο μπάσκετ δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Κερδίζει και ο πιο έξυπνος ή αυτός που το θέλει περισσότερο.

Ο Άρης έχει τους παίκτες για να μπορέσει να παίξει έξυπνα στο παρκέ. Η θέληση είναι θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά και δεν “ακουμπά” την ποιότητα ή το μεγαλύτερο βάθος σαν ομάδα.

Όπως είπε χθες ο Παναγιώτης Γιαννάκης πρώτος στόχος του Άρη είναι να παίξει με υπομονή, επιμονή και καθαρό μυαλό απέναντι στον Ολυμπιακό. Αν δεν έχει αυτά τα στοιχεία, τότε είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, θα κάνει αρκετά λάθη και θα δώσει στον αντίπαλό του τη δυνατότητα να ελέγξει το παιχνίδι.

Ο Άρης δεν είναι τυχαία αήττητος στο Αλεξάνδρειο φέτος. Είναι ομάδα που μέσα στην έδρα του με την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες βρίσκει ρυθμό, ανεβαίνει επίπεδο και μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει. Αν το καταφέρει και σήμερα, θα έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά σαν ομάδα.

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button