Ποδόσφαιρο

Άρης..4×4..για να γουστάρεις

Δύο νίκες μέσα σε 16 ώρες μετράει η ομάδα του Πάκο Ερερα που έδωσε σήμερα το τελευταίο της φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους. Έτσι οι παίκτες των κίτρινων επιστρέφουν αύριο στη Θεσσαλονίκη με 4 νίκες και 1 ισοπαλία έχοντας παράλληλα μηδέν γκολ παθητικό.

Τη Βιλεμ αντιμετώπισε σήμερα ο Άρης με τον Πάκο Ερερα να δοκιμάζει νέα σχήματα αλλά και πρόσωπα. Ο 64 χρονος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του σε 4-4-2 σε σχήμα ρομβου.

Ο Κουεστα για άλλη μια φορά βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια με τους Ούγκο Σοουζα, Βελεθ, Κωσταντινιδη και Βαλεριανο να αποτελούν την άμυνα. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής μπροστά τους είχαν τον Ιντζογλου ενώ το ρομβο συμπλήρωναν οι Ματιγια, Μενεντεζ με τον Παυλίδη να βρίσκεται στην κορυφή του. Οι δύο της επίθεσης ήταν οι Μιλουνοβιτς και Διαμαντόπουλος.

Οι κίτρινοι δεν μπήκαν καλά στον αγώνα με την Ολλανδική ομάδα να δημιουργεί ευκαιρίες και τον Κουεστα να δηλώνει παρών και να κρατάει το μηδέν. Με το πέρασμα του χρόνου η ομάδα του Ερερα βρήκε τα πατήματα της και δημιούργησε ευκαιρίες ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης παραταχθηκε με 4-3-3 και ήταν ιδιαίτερα δραστήριο. Φτάνοντας κοντά στο γκολ με τον Λουκά Μιλουνοβιτς. Στο 60ο λεπτό ο Πακο Ερερα προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές.

Μπάσα,Ντιγκινι , Κολασο , Γκαρσία και Ναζλιδης μπήκαν στον αγώνα και ο Άρης απέκτησε αυτόματα φρεσκάδα στην επίθεση. Πριν το τέλος του αγώνα ο δαιμόνιος Γκαρσία κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα και να μετουσίωση σε νίκη την καλή εμφάνιση των κίτρινων. Έτσι ο Άρης συνέχισε τις καλές εκφάνσεις και έστειλε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας η ομάδα αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο και είναι σίγουρο πως έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button