Ποδόσφαιρο

Έμαν: «Είχαμε ευκαιρίες, παίξαμε πολύ καλά αλλά ήμασταν άτυχοι»

Ο τερματοφύλακας του Άρη Φαμπιάν Έμαν στο ντεμπούτο του με τους «κιτρινόμαυρους» μίλησε στην κάμερα της Nova σχολιάζοντας τον σημερινό αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι καταρχήν εκπληκτικό το συναίσθημα που έπαιξα πρώτη φορά γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτούς τους οπαδούς. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος και να κάνω τη δουλειά μου, είμαι χαρούμενος που έπαιξα».

Για το αν ένιωσε παραπάνω πίεση μετά το γκολ του ΟΦΗ:

«Ήμασταν πίσω στο σκορ, αλλά ξέραμε και από το παιχνίδι με την Μόλντε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά και με την βοήθεια αυτών των υπέροχων οπαδών το κάναμε. Είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Ρωτήθηκε γιατί εν τέλει ο Άρης δεν κατάφερε να νικήσει:

«Για να είμαι δίκαιος η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τακτική, πιέσαμε περισσότερο, δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος ήμασταν άτυχοι. Παίξαμε πολύ καλά για να κερδίσουμε, αλλά ήμασταν άτυχοι».

Για τον Χούλιαν Κουέστα και αν του έδωσε κάποια συμβουλή πριν τον αγώνα:

«Τον σέβομαι πάρα πολύ, είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, είναι πολύ καλό παιδί και προσπαθούμε ο ένας να βοηθάει τον άλλον. Πάντα και στις προπονήσεις και στο κομμάτι της προετοιμασίας ενός αγώνα, ανεξαρτήτως του ποιος παίζει μιλάμε».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button