Ποδόσφαιρο

Έμεινε ελεύθερος ο Ανίτα που απασχόλησε τον Άρη

Χθες (Δευτέρα 02/03) ο Ολλανδός Βούρνον Ανίτα έλυσε το συμβόλαιο του με την Λίντς και έμεινε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης έδειξε ενδιαφέρον για τον 30χρονο αμυντικό μέσο στα μέσα του καλοκαιριού. Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία, ο Ανίτα έγινε “αντικείμενο” συζητήσεων στον Παναθηναϊκό.

Αναφέρεται:

«Ο Βούρνον Ανίτα αποχώρησε οριστικά από τη Λιντς, καθώς ο πρώην διεθνής Ολλανδός μέσος έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

Ο Ανίτα πήγε στη Λιντς από τη Νιουκάστλ το καλοκαίρι του 2017 και αποχωρεί μετά από 2 χρόνια παρουσίας, όπου είχε συνολικά 22 συμμετοχές.

Ο Ολλανδός βοήθησε σημαντικά τη Νιουκάστλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Τσάμπιονσιπ που σήμανε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ τη σεζόν 2016-17, έχοντας 27 συμμετοχές υπό την καθοδήγηση του Ράφα Μπενίτεθ.

Η Νιουκάστλ τον απέκτησε από τον Αγιαξ τον Αύγουστο του 2012 όπου αγωνίστηκε σε 155 ματς, αλλά έμεινε ελεύθερος την επόμενη σεζόν της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ και κατόπιν υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λιντς.

Στις 31 Αυγούστου του 2018 ο Ανίτα αγωνίστηκε στη Βίλεμ ως δανεικός και κατέγραψε 27 συμμετοχές. Πλέον είναι ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button