Ερασιτέχνης

Αλλάζει επίπεδο το ανδρικό χάντμπολ του Άρη

Αθλητές με εμπειρίες και χρόνια παρουσίας στην Α1 απέκτησε το αντρικό χαντμπολ του Άρη

Οι κιτρινόμαυροι με τους Αντώνη Καρυπίδη και Νίκο Πααργυρίου να “τρέχουν” την ομάδα κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ορισμένες εξαιρετικές μεταγραφές, πείθοντας παίκτες που αναδέχθηκαν μέσω του Άρη να επιστρέψουν στους κιτρινόμαυρους στην “δύση” της καριέρας τους.

Συγκεκριμένα στον Άρη την νέα χρονιά θα επιστρέψουν οι: Χατζηαγαπίου, Σιμιτζής, Σαρόγλου, Σιμπόπουλος και Καλουκίδης, αθλητές με παρουσίες και διακρίσεις στο ανώτατο επίπεδο της Ελληνικής χειροσφαίρισης.

Συνυπολογίζοντας την παραμονή όλων των αθλητών της περσινής χρονιάς και την επιστροφή του Νίκου Παπαργυρίου στην ενεργό δράση μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι ο Άρης έχει ανέβει επίπεδο, όντας πλέον μια ομάδα που δεν θα έχει αντίπαλο εφόσον αγωνιστεί στην Β’ Εθνική ενώ εφόσον προκύψει τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορεί να σταθεί στην Α2 με αξιοπρέπεια.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button