Ποδόσφαιρο

Αναγνωστόπουλος: “Θα γίνουμε καλύτεροι”

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος υπογράμμισε μετά τον αγώνα του Άρη με τη Ντε Γκράαφσαπ πως οι κίτρινοι παρότι πήραν τη νίκη και σήμερα, δεν είχαν την ίδια απόδοση με το φιλικό στην Αμβέρσα.

Ο Έλληνας γκολκίπερ του Άρη τόνισε: “Είναι δεύτερο φιλικό παιχνίδι, στο πρώτο δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα, αλλά υπήρξαν τακτικά λάθη, δεν δουλέψαμε πολύ σε κομμάτια που είχε ζητήσει ο προπονητής. Είναι προετοιμασία, είμαστε εδώ για να βελτιωνόμαστε, να διορθώσουμε τα πράγματα μέσα από τα φιλικά και τις προπονήσεις, ώστε να γίνουμε καλύτεροι σαν σύνολο” και πρόσθεσε: “Η ομάδα δουλεύει πολύ στην τακτική. Είμαστε πολλοί καινούριοι παίκτες, προσπαθούμε να γίνουμε ένα σύνολο. Υπάρχει χώρος για βελτίωση, θα γίνουμε καλύτεροι, θα φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα”.

Για τον αντίπαλο τερματοφύλακα που δέχθηκε ένα γκολ με δική του ευθύνη και αμέσως μετά απέκρουσε το πέναλτι του Θωμά Ναζλίδη, ο Αναγνωστόπουλος υποστήριξε: “Η θέση του τερματοφύλακα κρίνεται από μια στιγμή. Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μπορεί να σε απογειώσει ή να σε κατεδαφίσει. Ο τερματοφύλακας πρέπει να έχει σκληρή ψυχολογία και ώριμο χαρακτήρα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει. Είναι η μοίρα του τερματοφύλακα αυτή. Ευτυχώς παρότι απέκρουσε το πέναλτι του Θωμά, πήραμε το αποτέλεσμα και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button