Ποδόσφαιρο

Αναγνωστόπουλος: “Ο κόσμος είναι η δύναμη μας”

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος ήταν αυτός που μίλησε εκ μέρους των παικτών του Άρη και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας και στην πολύτιμη βοήθεια που δίνει ο κόσμος στην ομάδα.

Η αρχική τοποθέτηση του πορτιέρο των «κίτρινων»:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρεθήκαμε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση όπως αυτή της Stoiximan, που μας στηρίζει και είναι κοντά στην ομάδα. Εύχομαι να είναι μια ωραία γιορτή, να περάσουν όλοι όμορφα και να μείνουν καλές αναμνήσεις από της ημερινή μέρα».

Για την καλή διάθεση που υπήρχε από τον κόσμο στην εκδήλωση:

«Νομίζω αυτό το έχουμε χτίσει από την αρχή της σεζόν. Ο κόσμος ήταν κοντά μας από την αρχή. Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι υπάρχει ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές και αυτό φαίνεται και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Με το καλό να τελειώσει η χρονιά και να επιστρέψει ο Άρης εκεί που ανήκει, στη Superleague».

Για το κυριακάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας:

«Θα είναι ένα όμορφο παιχνίδι με μια δυνατή ομάδα. Περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, μας δίνει δύναμη, είμαστε χαρούμενοι να παίζουμε γι’ αυτόν. Στο τέλος θέλουμε να βγούμε νικητές και να κάνουμε ένα βήμα ακόμη προς την κατάκτηση της πρώτης θέσης που δίνει την άνοδο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button