Ποδόσφαιρο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πασάς, εκτός ο Ιντζόγλου

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου υπέστη διάσταση στην γάμπα και δεν συμμετείχε στην προπόνηση ενώ ο από την άλλη ο Γιάννης Πασάς ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας με τον Εργοτέλη στο Κλεάνθης Βικελίδης (12/03, 15:00), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Καλλιθέα στην Αθήνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Στη σημερινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Λευτέρης Ιντζόγλου (διάσταση στη γάμπα), ο οποίος ξεκίνησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Γιάννης Πασάς (θλάση β’ βαθμού στο δεξιό προσαγωγό), από την πλευρά του, καθημερινά ανεβάζει ρυθμό.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με την ομάδα του Ηρακλείου δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του ο Γιώργος Βαλεριάνος (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες), ενώ θα απουσιάσει και ο –επίσης- τιμωρημένος Χρήστος Μπούρμπος, που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα.

Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Ούγκο Σόουζα, που εξέτισε την ποινή του.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button