Βόλεϊ

Απέκτησε διεθνή πασαδόρο το γυναικείο βόλεϊ

Την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου από τον Ολυμπιακό απέκτησε ο Άρης για την επόμενη χρονιά

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου στον Άρη

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη διεθνή πασαδόρο, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου.

Η Κωνσταντινίδου είναι γεννημένη στις 16/09/1996 και αγωνίζεται ως πασαδόρος. Είναι διεθνής με την Εθνική γυναικών, ενώ την φετινή χρονιά αγωνιζόταν στο σύλλογο του Ολυμπιακού. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή, ενώ ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που πήγαν στην Αμερική αγωνιζόμενη για το Πανεπιστήμιο του Τέξας και σπουδάζοντας ειδική αγωγή.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Άρη, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το νέο μου ξεκίνημα. Από μικρή έρχομαι στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης μαζί με τον πατέρα μου , καθώς υποστηρίζω την ομάδα του Άρη . Εύχομαι ό,τι καλύτερο γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα με υγεία και κάθε επιτυχία. Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και αυτό το κάνει ταυτόχρονα και πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω η ομάδα του Άρη θα είναι σίγουρα στην πρώτη τετράδα . Ήρθα στον σύλλογο που αγαπάω με σκοπό να μείνω».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button