Ερασιτέχνης

“Απίστευτο αυτό που ζήσαμε με την Α.Ε.Κ., ελπίζω να γίνεται σε κάθε αγώνα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή ”Στα Τσιμέντα” μίλησε η αθλήτρια του Άρη Βερόνικα Χουντίμα για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ., την υποστήριξη του κόσμου αλλά και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο

Αρχικά για την ατμόσφαιρα ανέφερε::

Είχαμε απίστευτα πράγματα σήμερα, είναι πολύ ωραίο ότι υπάρχει κόσμος δίπλα στην ομάδα, ελπίζω ότι κάθε ματς θα είναι έτσι γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε και καλά αποτελέσματα.

Για την προετοιμασία και τα πρώτα φιλικά:

Η ομάδα είναι καλά, φυσικά ακόμα πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα ως ομάδα, έχουμε αρκετές καινούργιες παίκτριες και δεν έχουμε παίξει ακόμα μαζί πολύ καιρό.

Προσπαθούμε να βρούμε την συνεργασία μας στο γήπεδο, μέχρι τώρα πάντως έχουμε κερδίσει όλα τα παιχνίδια, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Για τα παιχνίδια στην Τουρκία:

Θέλω να είμαι 100% έτοιμη στην Τουρκία, εκεί είναι κορυφαίο το επίπεδο, είναι ευκαιρία για όλες μας και ελπίζω να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για το ότι δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Α.Ε.Κ. και αν περιμένει να παίξει μπροστά στον κόσμο της ομάδας:

Σήμερα πολύ κρίμα για εμένα, γιατί θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον κόσμο, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έχει πολλά ακόμα παιχνίδια που θα έχω την ευκαιρία να παίξω μπροστά στον κόσμο.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Ενώ τέλος σε ερώτηση για το εάν είναι η ώρα ο Άρης να φτάσει στην πρώτη τετράδα για πρώτη φορά στην ιστορία του απάντησε:

Είμαστε εδώ για αυτό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button