Μπάσκετ

Αρνήθηκε την βράβευση του ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αρνήθηκε να μπει στην αίθουσα της εκδήλωσης και να παραλάβει το βραβείο του ως τιμώμενο πρόσωπο του 23ου All Star Game.

Ο “Δράκος” έφτασε μέχρι την…ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου διεξάγονταν η εκδήλωση ωστόσο όμως για δικούς του λόγους δεν μπήκε στην αίθουσα της εκδήλωσης.

Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι ήθελε να αποφύγει τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη και συγκεκριμένα τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Για αυτό και όταν συναντήθηκαν τυχαία στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και ο Δημήτρης Γουλιέλμος τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, ο Παναγιώτης Γιαννάκης προς έκπληξη των παρευρισκομένων του γύρισε την πλάτη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δείχνει να αισθάνεται ότι έχει αδικηθεί πάρα πολύ από τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ, με την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία του Άρη πριν την λήξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Άλλο ένα περιστατικό το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ήθελε να αποφύγει την διοίκηση του Άρη είναι ότι προτίμησε να καθίσει απέναντι από τις θέσεις των επισήμων, μόνος του, και όχι στις διακεκριμένες θέσεις του Nick Galis Hall όπου ήταν ο Δημήτρης Γουλιέλμος και όλα τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button