Ποδόσφαιρο

Βέλεθ: «Είμαι έτοιμος. Να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο.»

Ο Φραν Βέλεθ μίλησε στη Nova για την επιστροφή μετά τον τραυματισμό του και τον αυριανό αγώνα του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι:

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε:

”Νιώθω καλά. Το διάστημα της διακοπής λόγω των Εθνικών Ομάδων ήταν καλό για μένα, με βοήθησε”.

Πρόσθεσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση:

“Είμαι καλά ακόμη και για να αρχίσω στο παιχνίδι. Μίλησα και με τον γιατρό και με τον προπονητή και αν η απόφαση είναι να παίξω, είμαι έτοιμος να παίξω”.

Για το παιχνίδι είπε:

“Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη, είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς. Εμείς όμως παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, παίζουμε στην έδρα μας και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν καλή και θέλουμε να την αλλάξουμε”.

Πρόσθεσε:

“Είναι λογικό ο κόσμος μας να μην είναι χαρούμενος όταν δεν παίρνουμε τη νίκη. Πάντα όμως νιώθουμε την υποστήριξη του κόσμου μας για 90 λεπτά. Οταν δεν παίζουμε καλά, όταν δεν δίνουμε το μάξιμουμ για την ομάδα είναι λογικό να μην είναι ευχαριστημένοι. Η ομάδα θα πάει στο παιχνίδι για τη νίκη, θα πάει 100% για τη νίκη και μετά θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι”.

Είπε στο τι περιμένει να κάνει ο Αρης:

“Το βασικό είναι να παίξουμε ως ομάδα. Ολα ως ομάδα. Αν παίξουμε έτσι, θα πάρουμε τη νίκη. Αυτό είναι το σημαντικό”.

Αναφέρθηκε σε αυτό το διάστημα και στην αλλαγή προπονητή και είπε:

“Ηταν μια έκπληξη για όλους τους παίκτες οι αλλαγές και η αποχώρηση, αρχικά του κ.Διαμαντόπουλου (σ.σ.: από τη θέση του τεχνικού διευθυντή) αλλά και στη συνέχεια του κ.Παντελίδη. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Φεύγει ένας προπονητής, έρχεται ένας άλλος. Τώρα είναι ο κ.Τερζής. Θέλει το καλύτερο για τον σύλλογο, για την ομάδα και αυτές τις δύο εβδομάδες προετοίμασε την ομάδα για τον παιχνίδι και σε θέματα τακτικής. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξουμε την εικόνα που έχει η ομάδα και να πάρουμε τη νίκη”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button