Ερασιτέχνης

Βαρβούτας: “Αυτή η “λάσπη” εις βάρος του Άρη πρέπει να σταματήσει, για ότι συμβαίνει στην ομάδα ενημερώνουμε με επίσημες ανακοινώσεις”

Ο έφορος του τμήματος ανδρικού βόλεϊ του Άρη Γιάννης Βαρβούτας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην «Μαλλιά Κουβάρια».

Αναλυτικά όσα είπε στην Ελένη Γρηγοράκη:

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν το τμήμα του ανδρικού βόλεϊ είπε:

Καλώς η κακώς υπάρχουν πολλά αθλητικά σάϊτ που κατά τον εαυτό τους και το σκεπτικό τους εκτελούν έργο στον αθλητικό βίο της πόλης και χωρίς να υπογράψουν κάτι από κάτω ότι το είπε π.χ. ο Γιάννης Βαρβούτας, ότι γίνεται αυτό και αυτό, εγώ αυτό που θέλω να πω είναι το εξής ότι για ότι συμβαίνει στην ομάδα εμείς ενημερώνουμε μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Φυσικά και δεν είναι Αρειανό μέσο, γιατί αυτοί που τα γράφουν μόνο το κακό του Άρη θέλουν.

Κάποια στιγμή θα απαντήσουμε όμως και εμείς και θα απαντήσουμε με ποινικά μέσα, αυτή η «λάσπη» πρέπει να σταματήσει. Στον Άρη αυτή η «λάσπη» που πετάνε όλοι θα σταματήσει, έχουμε κουραστεί έλεος. Ας ασχοληθούν με τα σωματεία της γειτονιάς τους και ας αφήσουν την ομάδα μας ήσυχη, είτε λέγεται χάντμπολ, είτε βόλεϊ, είτε κολύμβηση. Αυτό πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Στο κομμάτι του Βόλεϊ ότι υπάρχει το μαθαίνει ο κόσμος μέσω επίσημης ανακοίνωσης, δυστυχώς έχουμε έναν τραυματισμό και χάνουμε για όλη την υπόλοιπη χρονιά το βασικό μας λίμπερο και αυτό ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε καθόλου, ήταν μια ατυχία. Τώρα στο αν υπάρχουν αποχωρήσεις, εισχωρήσεις, ανακατατάξεις ή οτιδήποτε άλλο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Στο αν υπάρχει προπονητής απάντησε:

Αυτήν την στιγμή η ομάδα κατεβαίνει με την προπονήτρια από το παιδικό τμήμα, οπότε έχει προπονητή/προπονήτρια, τώρα στο αν υπάρξει κάποια άλλη λύση πάλι θα ενημερώσουμε τον κόσμο αλλά με επίσημη ανακοίνωση.

Για τους άλλους δύο παίκτες που απέχουν από τις προπονήσεις είπε:

Παιδιά μιλάμε για μια ερασιτεχνική κατηγορία, είναι αθλητές που δουλεύουν και κάπου αλλού, δεν μπορείς να τους έχεις όλη μέρα στην προπόνηση, αν ήμασταν στην Α1 με διπλές προπονήσεις και συμβόλαια κατατεθειμένα στην Λίγκα εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά, μιλάμε για επαγγελματικό κομμάτι, βέβαια άμα περιμένει κάποιος σήμερα στην Ελλάδα να ζήσει από το βόλεϊ είναι παλαβός. Η Α2 είναι μια ερασιτεχνική κατηγορία που όλοι οι παίκτες έχουν τις δουλείες τους και δουλεύουν και προσαρμόζονται οι ομάδες στα ωράρια των αθλητών. Ακόμα και όσες αποστολές κάναμε φέτος, έχουν ενημερωθεί οι αθλητές πιο μπροστά για να κανονίσουν το πρόγραμμα τους και να πάρουν κάποια άδεια από τις δουλειές τους και να έρθουν στην αποστολή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button