ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βασικός ο Κόρχουτ, έπαιξε 90′ κόντρα στην Σλοβακία

Η Εθνική Ουγγαρίας γνώρισε την ήττα (2-0) στον εκτός έδρα αγώνα με την Εθνική Σλοβακίας.

Τα δυο γκολ πέτυχαν οι Ντούντα (42′) και Ρούσνακ (84′). Με την Σλοβακία να έχει το προβάδισμα και τον έλεγχο σε όλον το αγώνα χωρίς να απειλείται ιδιαίτερα από την Ουγγαρία.

Ο Μιχάι Κόρχουτ ξεκίνησε βασικός στο σχήμα του Ιταλού Μάρκο Ρόσι στην θέση του αριστερού μπακ. Ο Ούγγρος διεθνής έπαιξε ένα 90′ χωρίς να γίνει αλλαγή και δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 59′.

Η ενδεκάδα της Σλοβακίας (4-2-3-1): Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ), Πέκαρικ (Χέρτα), Σκρίνιαρ (Ίντερ), Χάντσκο (Φιορεντίνα), Βάβρο (Κοπεγχάγη), Χάμσικ (Ντάλιαν), Κούτσκα (Πάρμα), Μακ (Ζενίτ), Ντούντα (Χέρτα), Ρούσνακ (Σολτ Λέικ), Λόμποτκα (Θέλτα).

Η ενδεκάδα της Ουγγαρίας (4-2-3-1): Γκουλάσι (Λειψία), Κάνταρ (Ντ. Κιέβου), Λόβρεντσικς (Φερεντσβάρος), Λανγκ (Κλουζ), Κορχούτ (Άρης), Ορμπάν (Λειψία), Α. Νάγκι (Μπολόνια), Κλάινχαϊσλερ (Όσιγιεκ), Κάλμαρ (Ντουνάισκα), Κόβατς (Βίντι),  Σζάλαι (Χόφενχαϊμ).

 

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button