ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βενεζουέλα και VAR φρέναραν τη Βραζιλία

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στο Κόπα Αμέρικα που διοργανώνει η Βραζιλία, καθώς έμεινε στο 0-0 με τη Βενεζουέλα, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να αντέχουν μέχρι το τέλος και το VAR να τους ακυρώνει δύο γκολ.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η σελεσάο έφτασε τους τέσσερις βαθμούς, την ώρα που η αντίπαλό της έφτασε τους δύο πόντους σε έναν όμιλο που η πρόκριση παραμένει ανοιχτή.

Ο αγώνας δεν ήταν και εντυπωσιακός από άποψης θεάματος, με τους φιλοξενούμενους να διαφυλάττουν τα νώτα τους και να μην αφήνουν τους Βραζιλιάνους να κάνουν κάποια καλή φάση.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν είδαμε σχεδόν τίποτα από την Βραζιλία, με τον κόσμο στον τέλος να γιουχάρει την Εθνική του ομάδα.

Στο δεύτερο η «σελεσάο» ανέβασε ρυθμούς, πέτυχε δύο γκολ με τον Ζεσούς στο 59′ και τον Κουτίνιο στο 86′ , ωστόσο αμφότερα ακυρώθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας ως οφσάιντ.

Πάντως το δεύτερο τέρμα της κακώς ακυρώθηκε καθώς ο Φιρμίνιο ο οποίος ήταν μπροστά στην εστία την ώρα που έκανε σουτ ο Κουτίνιο, καλυπτόταν.

Έτσι διατηρήθηκε το 0-0, αποτέλεσμα που φυσικά αφήνει ικανοποιημένη την ομάδα της Βενεζουέλας, κάτι που φάνηκε και από τις εκδηλώσεις στο τέλος, ενώ από την άλλη δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Βραζιλία κόντρα σε σφιχτές άμυνες.

1ος όμιλος (βαθμολογία)

Βραζιλία 4 (3-0)

Περού 4 (3-1)

Βενεζουέλα 2 (0-0)

Βολιβία 0 (1-7)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button