Μπάσκετ

Γερομιχαλός: “Ο Κάιζερ παίκτης ομάδας, έχει τρομερή βελτίωση”

Ο καλαθοσφαιριστής, Δημήτρης Γερομιχαλός φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τις προπονήσεις:

Είναι δυνατές οι προπονήσεις. Προπονούμαι με τον Μποχωρίδη, τον Πουλιανίτη, τον Κατσίβελη, τον Μαραγκό, ο Λιάπης είναι αρκετά παιδιά.

Για τον Κάιζερ:

Αρχικά είναι ένα πολύ καλό παιδί, πολύ καλός χαρακτήρας. Πέρυσι στην Κύμη ήρθε στα μέσα στης χρονιάς και βοήθησε πάρα πολύ. Στο μπασκετικό κομμάτι είναι πολύ αθλητικός μπορεί να βοηθήσει τον Άρη και επιθετικά και αμυντικά. Νομίζω ήταν πρώτος μπλοκέρ φέτος στο πρωτάθλημα. Θα παίξει σίγουρα για την ομάδα και πέρυσι ήταν πολύ καλός έδινε τα πάντα. Θα είναι μία καλή προσθήκη. Ακόμα δεν ξέρουμε το ρόστερ αλλά είναι παίκτης ομάδας. Θα μπει μέσα θα παίξει, θα κάνει αυτά που μπορεί.

Για τον αν έχει να δείξει ο Κάιζερ κάτι παραπάνω:

Αν δεν κάνω λάθος θα είναι η δεύτερη του χρονιά φέτος στην Ευρώπη. Πέρυσι ξεκίνησε στην Κύπρο και σίγουρα μέρα με τη μέρα βελτιωνόταν είναι πιο άνετα στην Ελλάδα και πιστεύω έχει να δώσει πολλά ακόμα, δούλευε σκληρά κάθε μέρα και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί πολύ.

Από την ώρα που ήρθε στην Κύμη μέχρι το τέλος είχε τρομερή βελτίωση. Είχε καταλάβει πως είναι τα πράγματα εδώ. Σίγουρα στην Αμερική το μπάσκετ είναι πολύ διαφορετικό από την Ευρώπη, τα παιδιά θέλουν κάποιο χρόνο να προσαρμοστούν αλλά ο Κάιζερ το καταλαβαίνει και κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερα.

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

Μιλάμε αρκετά για το τι θα κάνει ο ένας και τι ο άλλος. Τώρα δεν ξέρω, ο Λευτέρης δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι και αυτός περιμένει. Έχει στο μυαλό του και τον Άρη σίγουρα ήταν από μικρός στην ομάδα και την αγαπάει πολύ.

Για τα σχέδια του:

Δεν ξέρω να θα ανανεώσω περιμένω και εγώ.

Για τον Πουλιανίτη:

Έχει κλείσει στην ομάδα ο Στέλιος άμα κλείσω και εγώ θα είμαστε συμπαίκτες.

Για το αν έχει αναπολήσει τις στιγμές με την φανέλα του Άρη:

Εγώ βέβαια ήμουν στο εφηβικό του Άρη δεν ήμουν στο αντρικό. Σίγουρα ήταν πολύ ωραίες στιγμές κατακτήσαμε δύο πρωταθλήματα πανελλήνια και αυτές οι στιγμές δεν ξεχνιούνται εύκολα.

Για τον Άρη:

Σίγουρα με τα δεδομένα και τα προβλήματα που υπάρχουν γίνεται μία προσπάθεια καλή στον Άρη. Έχουν μπει κάποια άτομα στην διοίκηση οι οποίοι προσπαθούν να σημαδέψουν τα πράγματα. Ο κόουτς Αγγέλου είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ ήταν ξανά στην ομάδα, την αγαπάει και θα κάνει το καλύτερο γι’αυτήν. Ο Άρης πιστεύω ότι θα κάνει μία καλή χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button