Βόλεϊ

Γιαννάκης: “Περιμένουμε τον κόσμο σήμερα στον τελικό για να ξανά γίνει ένα πάρτι”

Ο team manager του γυναικείου βόλεϊ του Άρη Γιάννης Γιαννάκης, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τον σημερινό τελικό των νεανίδων του Άρη κόντρα στον Ναύαρχο Βότση:

Δεν θα κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε θα διώχνουμε τους τίτλους, είμαστε το φαβορί στην αναμέτρηση, θεωρώ πως είμαστε η καλύτερη ομάδα την τελευταία διετία στο πρωτάθλημα των νεανίδων και το αποδείξαμε πέρσι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα των νεανίδων σε όλη την Ελλάδα.

Τώρα πάμε να κατακτήσουμε αρχικά το πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης και μετά να πάμε για το πανελλήνιο να καταφέρουμε να κάνουμε το back to back και στο πρωτάθλημα Ελλάδος.

Σήμερα στις 20:30 στον Ναύαρχο Βότση, ένα παιχνίδι που κρύβει προσοχές, γιατί πάντα οι τελικοί έχουν μια επικινδυνότητα, είμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, οι αθλήτριες δείχνουν μια ωριμότητα όλα αυτά τα χρόνια, θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Είναι ελεύθερη η είσοδος, μπορούν να έρθουν να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα και να κερδίσουμε τις εντυπώσεις στην κερκίδα. Δεν νομίζω να έχει ξανά γίνει σε παιχνίδι παγκορασίδων να υπάρχουν 200 άτομα και μάλιστα οργανωμένοι, ήταν ένα πραγματικό πάρτι αλλά ελπίζουμε να έρθει ο κόσμος να γίνει κάτι αντίστοιχο και σήμερα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button