Ποδόσφαιρο

Γκίνο: «Τιμή για όποιον φοράει την φανέλα του Άρη, δεν πρέπει να υποτιμηθούν τα Τρίκαλα»

Ο Δημήτρης Γκίνο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν της Παναχαϊκής φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-PRESS». Και μίλησε για Άρη, Τρίκαλα και Football League.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Έχω βρει μια καλή στέγη στην Πάτρα και στην Παναχαϊκή, είναι μια υγιείς ομάδα. Κανένα παιδί δεν έχει παράπονο από την ομάδα.

Για την νίκη τους απέναντι στα Τρίκαλα είπε:

Εμείς ασχολούμαστε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι καθαρά. Είναι τεράστιας σημασίας η χθεσινή νίκη για εμάς και για το τεχνικό τιμ, μας δίνει αισιοδοξία για την συνέχεια. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε και ανταποκρίνεται στο κάλεσμα μας. Όταν η νίκη αυτή είναι απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί την άνοδο έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.

Για τα δυνατά σημεία της φετινής Παναχαϊκής είπε:

Ένα δυνατό κομμάτι της ομάδας είναι ότι το 70% της ομάδας είναι από πέρσι, έμειναν πολλά παιδιά από πέρσι και είναι πολύ σημαντικό αυτό επίσης γίνανε κάποιες σημαντικές προσθήκες και έχουμε δημιουργήσει ένα καλό νεανικό ρόστερ με πολλές αντοχές και πολλά τρεξίματα.

Για το αν έχουν σαν στόχο την άνοδο είπε:

Εμείς κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουμε ταμείο στο τέλος και ότι προκύψει.

Δίνοντας την ευχή του στην ομάδα του Άρη αρχικά, σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα της Football League:

Να ευχηθώ αφού μου δίνεται η ευκαιρία, καλή επιτυχία στον Άρη και του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εκπληρώσει όλους τους στόχους του. Πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό γιατί υπάρχουν δυνατές ομάδες που θέλουν την άνοδο και είναι ομάδες ιστορικές. Νομίζω θα γίνει μια μεγάλη μάχη στο τέλος με τις ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα

Για τα Τρίκαλα είπε:

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που πιστεύω θα πρωταγωνιστήσει φέτος πιστεύω ανεξαιρέτου αν έχασε εχθές με εμάς, δηλαδή ένα παιχνίδι. Εμείς απλά είχαμε διαβάσει καλά την ομάδα και την αντιμετωπίσαμε σωστά και έτσι ήρθε η νίκη. Παρ’ όλα αυτά τα Τρίκαλα είναι πολύ καλή ομάδα.

Για την ταλαιπωρία που πέρασαν λόγο καθυστέρησης της έναρξης του πρωταθλήματος είπε:

Φτάσαμε κοντά τρείς μήνες προετοιμασίας, είναι πάρα πολύ δύσκολο για τις ομάδες αυτή η αναμονή, ευτυχώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε και πλέον κοιτάμε τον «μαραθώνιο» που έχουμε να διανύσουμε.

Για το πέρασμα του αλλά και τις αναμνήσεις που κρατάει από τον Άρη είπε:

Νομίζω κατ’ αρχάς είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα ομάδων όπως ο Άρης. Παρ’ όλο των προβλημάτων που αντιμετωπίζαμε τότε οικονομικά και μη, εγώ έχω μόνο καλές εντυπώσεις και καλές αναμνήσεις από τον Άρη. Ο κόσμος μας έδειχνε καθημερινά την αγάπη του και τον έχω μέσα στην καρδιά μου.

Στο αν έχει επαφές με ποδοσφαιριστές του Άρη είπε:

Με τον Αντώνη Καπνίδη και τον Γιάννη Μαντζάρη  έχουμε κρατήσει επαφές και μιλάμε που και που.

Κλείνοντας έστειλε το μήνυμα του και στον κόσμο του Άρη:

Ο κόσμος να έχει υπομονή και να δείξει πίστη στην ομάδα. Και όπως είπα εύχομαι στην ομάδα καλή επιτυχία και να πετύχει όλους τους στόχους της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button