Ποδόσφαιρο

Δεν ξεκίνησε καλά το Β’ γύρο

Δυσανάλογη πορεία με αυτή του Α γύρου πραγματοποιεί ο Άρης, όταν και η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της κατηγορίας. 

Εννέα στροφές έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, με την κατάσταση στην κορυφή να έχει ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό. Άρης και ΟΦΗ απέχουν από την τρίτη Παναχαϊκή 10 και 13 βαθμούς αντίστοιχα και είναι δύσκολο  να χάσουν τις δύο πρώτες προνομιούχες θέσεις. Αμφότερες οι δύο ομάδες παίρνουν 6 βαθμούς άνευ αγώνα καθώς αντιμετωπίζουν τη Βέροια και τον Καραϊσκάκη που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

Αυτό όμως που θα πρέπει να προβληματίσει το Δημήτρη Σπανό και τους συνεργάτες του, είναι το γεγονός ότι ο Άρης στην ειδική βαθμολογία του Β γύρου βρίσκεται στη πέμπτη θέση με 15 βαθμούς. Ο Άρης στις 8 πρώτες αγωνιστικές του Β γύρου έχει καταφέρει να πάρει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες ενώ γνώρισε και την πρώτη του ήττα.

Στην κορυφή της σχετική βαθμολογίας βρίσκεται ο ΟΦΗ με 24 βαθμούς και οχτώ διαδοχικές νίκες. Ακολουθεί ο Απόλλων Πόντου με 20 βαθμούς, στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Απόλλων Λάρισας με 18 βαθμούς ενώ στην τέταρτη θέση είναι η Δόξα Δράμας με 16 βαθμούς. Τέλος από 15 βαθμούς έχουν συγκεντρώσει Άρης, Α.Ε Καραϊσκάκη και Πανσερραϊκός.

Η συγκομιδή αυτή, καλό θα είναι να προβληματίσει τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, ώστε να φροντίσουν στις εναπομείναντες εφτά αγωνιστικές, ο Άρης να κάνει τη μέγιστη βαθμολογική συγκομιδή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button