ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Δεξιά πλευρά που “πετάει φωτιές”

Ένα… trailer για το τι θα ακολουθήσει στην νέα σεζόν είχαμε την ευκαιρία να δούμε στην “πρόβα Ευρώπης” του Άρη με τον Ατρόμητο

Αναμφισβήτητα MVP του αγώνα ήταν ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός έδειξε όλα τα χαρακτηριστικά που περίμενε ο κόσμος να δει από αυτόν.

Συνεπής στην άμυνα, με καλή κίνηση στον χώρο, προωθήσεις και άνεση με την μπάλα στα πόδια. Όλα αυτά έχοντας λίγα 24ωρα στην Θεσσαλονίκη και όπως ο ίδιος λέει “εστιάζοντας στο αμυντικό κομμάτι”.

Μπροστά από τον Σουηδό, ήταν ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο 28χρονος εξτρέμ έδειξε να έχει διάθεση, κέρδισε το πέναλτι του Άρη και εμφάνισε περισσότερα σημάδια “ομαδικότητας”.

Ήταν ο πρώτος παίκτης που πήγε πάνω στον Ιντέγε για να πανηγυρίσει μαζί του, ενώ έδωσε στον Νιγηριανό το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, δίνοντας απαντήσεις στο ερώτημα του κατά πόσο μπορεί να γίνει “ένα” με την ομάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, θα μπορούσε να παίρνει λίγο πιο γρήγορες αποφάσεις στις αντεπιθέσεις, αλλά κέρδισε ένα πέναλτι, δημιουργώντας προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Αν τώρα… αθροίσεις τους Σούντγκρεν και “Φετφα” θα βγει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Οι δυο τους έδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, και αν μερικές φορές στο χθεσινό παιχνίδι οι συνεργασίες δεν βγήκαν γιατί δεν κατάλαβε ο ένας την σκέψη του άλλου, αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει.

Καταληκτικά, ο Άρης έχει ένα εξτρέμ με διάθεση, ισχυρό κίνητρο και τεχνική που ελάχιστοι διαθέτουν στην Ελλάδα αλλά και ένα δεξί μπακ που πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα έχει πολύ καλές προωθήσεις και ξέρει ποδόσφαιρο. Αυτό που μένει είναι να “δέσουν” μεταξύ τους σε μια δεξιά πλευρά που θα “τρομάζει”.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button