Ποδόσφαιρο

Δουβίκας: “Σίγουρα η έλλειψη του Τόνσο μας επηρέασε “

Ο Τάσος Δουβίκας βρέθηκε στην συνέντευξη τύπου όπου μίλησε για την ήττα της ομάδας του και την εμφανή απουσία του Τόνσο στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

“Σίγουρα είναι μια πολύ άσχημη βραδιά για εμάς. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο παιχνίδι και στο 20′ χάναμε με 2-0. Οφείλουμε να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μόνο με δουλειά γυρνάνε τα πράγματα και πιστέυω ότι θα τα πάμε και καλύτερα από το επόμενο κι όλας παιχνίδι”.

Θεωρείς πως μονάδες που έφυγαν από το ρόστερ όπως ο Τόνσο πήραν ποιότητα από την ομάδα ή ότι το δύσκολο πρόγραμμα σας επηρέασε τόσο;

“Θεωρώ ότι έχουμε μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια. Σίγουρα η έλλειψη του Τόνσο μας επηρέασε αλλά και ο Ρόλε μπορεί να τον αντικαταστήσει ισάξια”.

Για το παιχνίδι με Παναθηναϊκό κι αν μετά το σημερινό αποτέλεσμα αποκτά μεγαλύτερη σημασία:

“Ούτως ή άλλως είχε τεράστια σημασία για εμάς. Είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία και αυτή τελευταία δεν έχει καλά αποτελέσματα. Θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα για το καλύτερο δυνατό”.

Πως νιώθεις για την υποψηφιότητα σου ως ένας από τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές;

“Είναι τιμή μου που με ψήφισε ο κόσμος. Αλλά και το σημερινό αποτέλεσμα και τα τελευταία άσχημα που είχαμε δεν μ’ αφήνουν να το χαρώ”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button