Ποδόσφαιρο

“Είμαι πεπεισμένος ότι ο Άρης θα ανέβει, στόχος να πρωταγωνιστεί στην Super League”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην βοηθός προπονητή του Άρη αλλά και της Εθνικής Ελλάδος, Γιάννης Τοπαλίδης

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Ο Άρης είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, όλοι ξέρανε ότι αργά ή γρήγορα θα ανέβαινε, πρόσφατα είχε 15.000 κόσμο στο γήπεδο του.

Ακόμα και όταν ήμουν στην Εθνική έλεγα στον Ρεχάγκελ να πάμε στον Άρη να δούμε παιχνίδια γιατί εκεί πέρα υπάρχει πάντα τρομερή ατμόσφαιρα.

Ατμόσφαιρα που την έχεις συνηθίσει σε γεμάτα γήπεδα στην Ευρώπη, αυτό όσες φορές είχα πάει στον Άρη τα είχα ζήσει.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Εκ των προτέρων ήταν φαβορί ο Άρης, στο παρελθόν έγιναν κάποια λάθη στον οργανωτικό τομέα, πλέον υπάρχει μια σταθερότητα, συνεχίζει το ίδιο επιτελείο και υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να ανέβει στην Α’ Εθνική.

Για τις αδυναμίες της ομάδας που έχει συναντήσει:

Στο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο ήταν μεγάλη αδυναμία ότι στο τελευταίο λεπτό επέτρεψε ο Άρης στον αντίπαλο του να έχει δυο σημαντικές ευκαιρίες.

Δεν επιτρέπεται να το κάνεις αυτό με το σκορ στο 0-0.

Για το εάν ο Άρης είναι το φαβορί:

Είμαι πεπεισμένος ότι θα βγει η ομάδα στην Α’ Εθνική, για να μην βγει θα πρέπει να γίνουν τρομερά λάθη που δεν μπορούμε να προβλέψουμε.

Έτσι όπως βλέπω την ομάδα και την Β’ Εθνική ο Άρης είναι το απόλυτο φαβορί.

Για τους αντιπάλους του Άρη:

Την Παναχαϊκή βλέπω ότι μπορεί να ανέβει, και τον Ο.Φ.Η., έκπληξη είναι και η Δόξα Δράμας που είναι μπροστά.

Για την Εθνική:

Η Εθνική ομάδα για εμάς που ζήσαμε στο εξωτερικό είναι η ομάδα που αγαπάνε όλοι οι Έλληνες.

Πρέπει να πούμε όμως μερικά πράγματα που είναι η αλήθεια.

Παραδείγματος χάρη στην προηγούμενη προκριματική φάση που είχαμε αποκλειστεί που ξεκίνησε ο Ρανιέρι ήταν μια κακή παρένθεση, υπήρχαν πολλά προβλήματα για αυτό και βγήκαμε τελευταίοι.

Αλλά και αυτήν την φορά δεν ήταν και τόσο ρόδινα τα πράγματα, ουσιαστικά ήμασταν τυχεροί που η Κύπρος μας έδωσε την δεύτερη θέση.

Για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα:

Το μυστικό είναι ότι εφόσον δυο φορές απέτυχες δεν μπορείς να συνεχίσεις με το σύνολο αυτών των παικτών.

Δεν μπορείς να συνεχίσεις με τους ίδιους παίκτες που δυο φορές απέτυχες, πρέπει να μείνει ο κορμός, αλλά πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Για το νέο έτος:

Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλους, στον κόσμο του Άρη εύχομαι η ομάδα να βγει στην Α’ Εθνική αλλά να πρωταγωνιστήσει τώρα, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Α’ Εθνική δεν είναι δύσκολο ακόμα και να πάρεις πρωτάθλημα.

Για τον Ούγκο Σόουζα που ήταν παίκτης του στην Πάφο:

Αυτόν τον παίκτη με είχαν ρωτήσει ακόμα και όταν ήταν να τον πάρει ο Άρης, ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί και δεν υπήρχε παιχνίδι που να μην είχε δώσει το 100%.

Τον χρησιμοποιούσα και ως κεντρικό αμυντικό και ως αμυντικό χαφ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button