Ερασιτέχνης

“Είναι πολύ όμορφο να είσαι σε μια οικογένεια σαν του Άρη”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Στα Τσιμέντα” φιλοξενήθηκε η αθλήτρια του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, Στεφανία Πασπάλη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για το πως ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ανέφερε: Έπαιζα από πολύ μικρή στις γειτονιές, μετά ξεκίνησε η ομάδα της Ραιδεστού και από τα 13 μου βρισκόμουν εκεί, από εκεί και πέρα πήγα στον Άρη.

Για το αν σκεφτόταν ότι ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στον Άρη: Είμαι γέννημα-θρέμα Άρης, οπότε είχα στο μυαλό μου ότι ήθελα να παίξω στον Άρη, το είχα πάντα στο μυαλό μου.

Για την παρουσία της στην ομάδα: Είναι πολύ ωραία εμπειρία, δεν θα ήθελα να είμαι σε κάποια άλλη ομάδα τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι πολύ όμορφο να είσαι σε μια οικογένεια όπως του Άρη.

Για το πότε ήρθε στην ομάδα και το τι βρήκε στον Άρη: Μπορεί να είμαι παλιά παίκτρια σύμφωνα με το δελτίο μου αλλά στην ουσία ήρθα στην Β’ Εθνική με τον κ.Βαγγέλη Βουτσά οπότε έζησα τα ”καλά χρόνια”. Αλλά έχω συζητήσει με παλαιότερες παίκτριες και μου είπαν ότι δεν είχε καμία σχέση το πριν με το μετά

Για την Β’ Εθνική και την εύκολη άνοδο της ομάδας: Ήταν μια ομάδα πολύ καλή για την Β’ Εθνική, περνούσαμε από τα ματς εύκολα, η άμυνα μας ήταν πάρα πολύ καλή, η επίθεση μας σκόραρε συνέχεια για αυτό και ανεβήκαμε κατευθείαν.

Για την συνεχή άνοδο του Άρη χρόνο με τον χρόνο: Πάντα είχαμε άνοδο, ανεβήκαμε από την Β’ Εθνική στην Α’, εκεί θέλαμε να κρατήσουμε την ομάδα ενωμένη και να κάνουμε κάποιες προσθήκες ώστε να κρατηθούμε στην κατηγορία.

Έστω και δύσκολα πετύχαμε τον στόχο αυτόν, μετά πήγαμε στην δεύτερη χρονιά, με καλύτερες προσθήκες, πιο ενωμένη ομάδα και καταφέραμε να κατακτήσουμε την πέμπτη θέση και τώρα φτάνουμε στην φετινή σεζόν όπου και τα πράγματα περάσανε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τον κ.Βουτσά και την σημασία του να είναι δίπλα στην ομάδα: Ο κ.Βουτσάς είδε ότι είναι ο κορμός ενωμένος, ότι έχουμε ανοδική πορεία και έκανε ότι μπορούσε. Είναι ένας πρόεδρος ολοκληρωμένος, και στο οικονομικό και στο αγωνιστικό, εξαιτίας του γίναμε επαγγελματικό τμήμα, ο Άρης αξίζει να έχει τέτοιους προέδρους.

Για τους στόχους της φετινής χρονιάς: Δεν θέλω να βάλω κάποιον στόχο, ο Άρης βάζει πάντα στόχο υψηλό και η φιλοσοφία μας είναι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, και πλέον μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στα ίσα κάθε ομάδα.

Για το αν ο μελλοντικός στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσει κάποιον τίτλο: Το θέλουμε όλοι, φυσικά θέλουμε να πάρουμε κάποιον τίτλο, πιστεύω στην ομάδα, και όλα τα κορίτσια, και οι προπονητές μας και ο πρόεδρος.

Για την προετοιμασία: Ωραία κυλάει, πήγαμε και εκεί σε υψηλό επίπεδο, καλύτερες προπονήσεις, υψηλότερες απαιτήσεις, νομίζω ότι 13 χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο είναι η καλύτερη προετοιμασία που έχω κάνει.

Για τον κόσμο της ομάδας: Σε παρακινεί ο κόσμος, είναι διαφορετικό να φωνάζουν για εσένα έξω. Τον θέλουμε δίπλα μας, δεν γίνεται να έχει οποιαδήποτε άλλη ομάδα περισσότερο κόσμο από τον Άρη.

Για το κλίμα μέσα στην ομάδα: Ακούω στις άλλες ομάδες ότι γίνονται κλίκες, αυτό δεν υπάρχει στον Άρη, τις ξένες θα τις αγκαλιάσουμε, τις νεαρότερες θα τις αγκαλιάσουμε, προσπαθούμε να ενώσουμε πάντα την ομάδα και για αυτό πιστεύω ότι όσες αθλήτριες έρχονται στον Άρη δύσκολα φεύγουν.

Για το ότι αυξήθηκαν οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα: Για εμένα είναι πάρα πολύ καλό, σχεδόν κάθε Κυριακή θα παίζουμε ποδόσφαιρο, δεν θα υπάρχει αγωνιστικό κενό και μόνο καλό μπορεί να μας κάνει αυτό.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button