Ποδόσφαιρο

Εκτός για ένα μήνα ο Βαλεριάνος

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε ο Γιώργος Βαλεριάνος. Ο 25χρονος παίκτης (λογίζεται ως ο βασικός αριστερός μπακ της ομάδας) υπέστη θλάση β’ βαθμού, θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα και θα χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Ο Γιώργος Βαλεριάνος είναι το νέο όνομα, που προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο. Ο 25χρονος αριστερός μπακ της ομάδας μας στη διάρκεια της προπόνησης υπέστη θλάση β’ βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο Βαλεριάνος, που ήδη ξεκίνησε φυσιοθεραπείες και έκανε ένεση αυξητικών παραγόντων (PRP) για ταχύτερη επούλωση της θλάσης, σύμφωνα με τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, υπολογίζεται ότι θα μείνει 3-4 εβδομάδες εκτός προπονήσεων.

Από εκεί και μετά, οι Αντώνης Καπνίδης, Μπάμπης Παυλίδης, Μπράνισλαβ Νίκιτς και Δημήτρης Ανάκογλου συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Στον αντίποδα, οι Μανώλης Τζανακάκης και Ούγκο Σόουζα επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button