Βόλεϊ

Ενίσχυση του γυναικείου βόλεϊ – Η πρώτη δήλωση της Τσομπανίδου (photo)

Ενίσχυση του γυναικείου βόλεϊ με νέα μεταγραφή

Η νεοαποκτηθείσα Ειρήνη Τσομπανίδου θα ντυθεί την επερχόμενη σεζόν στα «κιτρινόμαυρα» και έρχεται αποφασισμένη να επιτύχει με την ομάδα του Άρη κάθε δυνατόν στόχο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

“Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την κεντρικό, Ειρήνη Τσομπανίδου.

Η Τσομπανίδου είναι γεννημένη στις 15/07/1993 και θα φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα του Άρη για δεύτερη φορά στη καριέρα της, μετά από την σεζόν 2015-16. Μετά τον Άρη αγωνίστηκε για δυο χρονιές στον ΑΟ Θήρας, ενώ την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, αγωνιζόταν στον Πανναξιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή χρονιά η Τσομπανίδου αναδείχθηκε πρώτη μπλοκέρ της Volleyleague τόσο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 65 μπλοκ όσο και στα πλέι οφ με 18.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Άρη η Ειρήνη Τσομπανίδου τόνισε:

«Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στο νησί της Νάξου, επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό της ομάδας που με ανέδειξε στην πρώτη κατηγορία , τον Άρη! Γυρνάω , λοιπόν , έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό , ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της σε μία άκρως απαιτητική επερχόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρη πως για ακόμη μία χρονιά ο κόσμος του Άρη θα στηρίξει το άθλημά μας και ανυπομονώ να το ζήσω και πάλι από κοντά ! Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά γεμάτη υγεία, χαμόγελα, πάθος και αγωνιστικότητα!»

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.
Back to top button