Ποδόσφαιρο

Ενδιαφέρον του Άρη για Λόπεζ γράφουν τα Ισπανικά μέσα (photo)

Η ισπανική ιστοσελίδα sport, κάνει λόγο σε ρεπορτάζ της για το ενδιαφέρον του Άρη στον Ίβηρα προπονητή, Ζεράρ Λόπεζ

Ο 40χρονος προπονητής δεν έχει υπάρξει ποτέ σε ρόλο πρώτου σε κάποια ομάδα, παρά μόνο στην Εθνική Καταλονίας και στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα…

Έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής, έχοντας αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- ως μέσος σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Μονακό.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γίνονται γνωστές από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, παρά μόνο πως εκτός του Λόπεζ, ο Άρης έχει ενδιαφερθεί για τους Ιέρο και Γκούτι.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει για τον Ίβηρα τεχνικό: «Το μέλλον του Ζεράρ Λόπεζ μπορεί να βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφόρίες της AS SPORT η διοίκηση του Άρη Θεσσαλονίκης έχει επικοινωνήσει με το περιβάλλον του Καταλανού προπονητή προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, σε περίπτωση απομάκρυνσης του τωρινού προπονητή  Σάββα Παντελίδη».

Και το άθρο συνεχίζει εμπλέκοντας εκ νέου τους Φερνάντο Ιέρο και Γκούτι που πλέον δεν ενδιαφέρουν τους «κίτρινους»: «Το κακό ξεκίνημα του Άρη στη νέα σεζόν που αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Europa League, είναι και ο λόγος που η διοίκησή του συλλόγου αναζητά νέο προπονητή. Αυτός μπορεί να προέρχεται από την Ισπανική αγορά. Εκτός από τον Ζεράρ Λόπεζ στη λίστα (σ.σ. του Άρη) υπάρχουν και δύο πρώην παίκτες της Ρεάλ οι Γκούτο και Ιέρο».

Ακόμη προσθέτει: «Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια της του αθλητικού διευθυντή της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πρωταθλητή Ευρώπης το 2004 Άγγελου Χαριστέα. Από την Ελλάδα αναφέρουν οτι η απομάκρυνση του Παντελίδη μπορεί να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο στον Άρη θέλουν να έχουν προχωρήσει στην αντικατάστασή του προτού την αποχώρησή του νυν προπονητή».

Ενώ οι Ισπανοί καταλήγουν στο ρεπορτάζ τους: «Κλείνοντας τα 40 του τον περασμένο Μάρτιο, για τον Ζεράρ Λόπεζ αυτή θα είναι η πρώτη εμπειρία από σύλλογο πρώτης κατηγορίας. Μεταξύ 2015 και 2018 έχει υπάρξει προπονητής της Μπαρτσελόνα, ενώ από το 2013 έως το 2016 έχει κοουτσάρει την Εθνική Καταλονίας».

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button