Ποδόσφαιρο

Ενοχλημένη δηλώνει η Super League 1 με την εταιρεία του VAR

Φανερά ενοχλημένη η Super League 1 με την εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την τεχνική υποδομή και διάθεση του απαραίτητου τεχνολογικού εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για το VAR.

Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν ενημέρωσε την διοργανώτρια αρχή πως κατέχει επαρκή αριθμό οχημάτων για τις ανάγκες του VAR. Για τον λόγο αυτό η Super League 1 προχώρησε σε αλλαγές του προγράμματος για τους αγώνες ΑΕΚ-Ξάνθη και Ατρόμητος-ΑΕΛ αν και δεν ήταν δική της ευθύνη η λειτουργία του VAR.

Οι συγκεκριμένες αλλαγές αφενός ανάγκασαν τις παραπάνω ομάδες να αλλάξουν τον προγραμματισμό τους και αφετέρου η ίδια η λίγκα δέχτηκε αυστηρή κριτική για τις αλλαγές αυτές. Το όλο κλίμα προκάλεσε έντονη σύγχιση καθώς οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής τόνισαν πως η μόνη τους πρόθεση ήταν να βοηθήσουν και να διευκολύνουν την διαδικασία του VAR αφού θα ήταν και η πρώτη επίσημη χρήση του.

Παράλληλα, έντονη ενόχληση και προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός πως η εν λόγω εταιρία δεν ενημέρωσε ποτέ την Super League 1 για το γεγονός πως διαθέτει επαρκή αριθμό οχημάτων όπως έπρεπε. Έγινε γνωστό όταν ήδη είχαν ξεκινήσει οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button