Γενικά

Ευθυμίου: “Περιμένω ως οπαδός του Άρη να ζητήσει μια συγνώμη ο κύριος Ζουράρις, γιατί πρόσβαλε την οικογένεια και τον κόσμο του”

Η πρώην δημοτική σύμβουλος Άννα Ευθυμίου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Υellow News».

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη και στον Δημήτρη Οσσανλή:

Ως ενεργός πολίτης και σαν πολιτευμένη και σαν οπαδός του Άρη, με ενοχλεί πάρα πολύ όταν ένας υπουργός παιδείας, εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο. Το θεωρώ απαράδεκτο και κατακριτέο,  δεν μπορεί να απαξιώνει μια μεγάλη ομάδα, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ομάδα είναι κατακριτέο, η παραίτηση του είναι θέμα πολιτικό αλλά  οφείλει τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη από τους οπαδούς του Άρη.

Παρακολούθησα τα όσα είπε  και προσπάθησα να μπω στο πνεύμα, ωστόσο δεν θεωρώ ότι μπορείς να εκφράζεσαι έτσι και πολύ περισσότερο όταν εκπροσωπείς την παιδεία και  την καλλιέργεια των παιδιών μας.

Οι οπαδοί του Άρη είναι πολύ ψηλά, αυτοί που βάλουν  κατά του Άρη πέφτουν χαμηλά και λειτουργεί συγκριτικά, θεωρώ ότι την αξιοπρέπεια σου την κρατάς όταν είσαι ψηλά κάτι που κάνουν οι οπαδοί του Άρη.

Εμείς και όλοι που ασχολούμαστε και αγαπάμε τον Άρη, θεωρώ ότι πρέπει να συνδράμουμε σε αυτήν την ομάδα γιατί το βιώνω και εγώ με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Ο καθένας να συνδράμει με ότι μπορεί για να δούμε ξανά ψηλά την ομάδα μας.

Για το αν θα πρέπει να παραμείνει βουλευτής παρόλο που παραιτήθηκε από υφυπουργός:

Αυτός ο άνθρωπος είναι βουλευτής Θεσσαλονίκης, εφόσον απαξιώνει τους οπαδούς  και την ομάδα του Άρη με μια τέτοια ιστορία, απαξιώνει και την ίδια την εντολή που παίρνει από τους οπαδούς αυτούς που τον ψήφισαν, οπότε πρέπει να αναλογιστεί η έδρα που έχει και την εντολή που έχει καταπατήσει απέναντι στον κόσμο και να σκεφτεί την θέση του αν πρέπει να μείνει βουλευτής ή όχι.

Περιμένω ως οπαδός του Άρη να ζητήσει μια συγνώμη ο κύριος Ζουράρις, γιατί πρόσβαλε την οικογένεια και τον κόσμο του Άρη και για να αποκατασταθεί αυτό όσο είναι εφικτό. Από εκεί και πέρα από την πλευρά μου σε όποια θέση βρεθώ στο μέλλον και σε όποια θέση είμαι τώρα θα είμαι πάντα δίπλα στον Άρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button