Ποδόσφαιρο

Η υπενθύμιση του ΑΣ Άρης για την κάρτα φιλάθλου

Ο ΑΣ Άρης υπενθύμισε στον κόσμο για την κάρτα φιλάθλου, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου στους εντός έδρας αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Αναλυτικά:

« Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι συνεχίζεται η διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου του ΑΡΗ, η οποία είναι απαραίτητη για την εξασφάλιση εισιτηρίου για αγώνες της ομάδας στη Super League.

Η Κάρτα Φιλάθλου του ΑΡΗ δεν πρέπει να συγχέεται με τη σχετική προ ετών κίνηση της Πολιτείας για είσοδο στις αθλητικές διοργανώσεις. Είναι μία κίνηση που έγινε με αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα ισχύσει η υποχρεωτική κατοχή της Κάρτας Φιλάθλου είναι αυτός της 5ης αγωνιστικής της Super League, με την Α.Ε.Λ. (Σάββατο 28/9), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την περασμένη Τρίτη (17/9), οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται την Κάρτα Φιλάθλου και ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA, στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Η Κάρτα Φιλάθλου στοιχίζει 10 ευρώ και θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την περίοδο 2019-20.

Τρόποι αγοράς:

-Από τα γραφεία του Α.Σ:  Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 154 τηλ. 2310-326.619, Δευτέρα – Παρασκευή  από 10.00 μέχρι 18.00 και Σάββατο από 10:00 έως 14:00.

–Ηλεκτρονικά μέσω της VIVA.

* Για την αγορά της Κάρτας Φιλάθλου, απαραίτητη είναι η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

* Οι φίλοι του ΑΡΗ πρέπει να έχουν την Κάρτα Φιλάθλου μαζί τους κατά την αγορά του εισιτηρίου της εκάστοτε αναμέτρησης. Εφόσον την έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά, μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους και με τη σχετική εκτύπωση – απόδειξη αγοράς.

* Υπενθυμίζεται ότι είναι καλό οι φίλοι του ΑΡΗ να προμηθευτούν έγκαιρα την Κάρτα Φιλάθλου, είτε ηλεκτρονικά, είτε από τα γραφεία του Α.Σ., ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός όσο πλησιάζει ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ομάδας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button