Ποδόσφαιρο

“Θέλει χρόνο η δουλειά του Ερέρα, ο Κουέστα στους κορυφαίους τρεις της Ελλαδας”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Άρη είπε:

Τα τελευταία δύο παιχνίδια θα πω ότι ήταν κάτι που δεν περίμενα. Στο ματς με την ΑΕΚ δεν ήταν εικόνα αυτή. Παρόλα αυτά ότι έχει παρουσιάσει η ομάδα είναι κάτι αξιόλογο. Δε θεωρώ ότι είναι σωστά αυτά που λέγονται για την ομάδα και τον προπονητή. Ο προπονητής έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή σαν λαός και να κρίνουμε στο τέλος. Παρουσιάζεται δυνατός ο Άρης και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια. Όταν η ομάδα στηρίζεται σε 15-16 ποδοσφαιριστές λογικό να μην έρχονται τα αποτελέσματα που θέλουμε. Νομίζω ότι ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να έχει δύο ενδεκάδες.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Αυτό που κάνει ο προπονητής είναι σωστό γιατί η ομάδα περνάει τη φιλοσοφία της μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι καταπληκτικό που ο Άρης έχει την κατοχή της μπάλας που προσπαθεί να πιέζει τον αντίπαλο και δημιουργεί ευκαιρίες. Για μένα είναι οτι καλύτερο να έχεις τη μπάλα στα πόδια σου. Η φιλοσοφία του προπονητή είναι ότι θέλει η ομάδα να έχει την κατοχή και το πάνω χέρι σε κάθε παιχνίδι.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είπε:

Οι δύο ομάδες ήταν πάρα πολύ καλές. Μπορεί να φάνηκε μία αδυναμία μετά το 65 αλλά το χαμένο πέναλτι επηρέασε τον αγώνα. Αν είχε μπει η ψυχολογία θα ήταν διαφορετική. Όλα είναι θέμα διαχείρισης. Όταν μια ομάδα έχει ταυτότητα και στηρίζεται με βάσεις στα πόδια της αυτό μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες.

Για το χαμένο πέναλτι είπε:

Θα έπρεπε να έχει δει το σκάουτινγκ του Άρη ότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και στα 5 πέναλτι πέφτει από την ίδια μεριά. Το σκάουτινγκ για μια ομάδα είναι πάρα πολύ σημαντικό για να ξέρεις τι κομπίνες κάνει ο αντίπαλος. Πιθανών ο Άρης πιάστηκε αδιάβαστος.

Για τον Κουεστα είπε:

Εκπληκτικός με πολύ καλό timing στον αέρα. Είναι πολύ καλός με τα πόδια και έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Ορισμένες φορές μπορεί να υπερβάλλει αλλά του δίνεται η δυνατότητα επειδή είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Δίνει ποιότητα στην αμυντική γραμμή. Διαχειρίζεται όλο το πακέτο που έχει. Είναι μέσα στους 3 καλύτερους στην Ελλάδα και δίνει σιγουριά στην ομάδα.

Για τον Αναγνωστόπουλο είπε:

Είναι ένα παιδί που ίσως παίζει πρώτη φορά στην α εθνική και πρέπει να στηριχθεί γιατί έχει τα προσόντα. Οι τερματοφύλακες ελάχιστες φορές θα χρησιμοποιηθούν και πρέπει πάντα να είναι σε ετοιμότητα. Για το Άρης – Ολυμπιακός είπε: Πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα χάσει το ματς και στο τέλος θα είναι μέσα στην 6αδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button