Ποδόσφαιρο

Ιντέγε: “Αφιερώνω το γκολ σε όλη την ομάδα που με στήριξε σε μια δύσκολη περίοδο”

Ο Μπράουν Ιντέγε άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του Άρη και μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα συναισθήματα του μετά το πρώτο αυτό γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον πανηγυρισμό του να βγάλει φωτογραφίες: “Ήθελα να αποτυπώσω τη στιγμή, να θυμάμαι και να βλέπω τηλεοπτικά αυτή τη στιγμή, την περίμενα πολύ”.

Για το πρώτο του γκολ στον Άρη: “Δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι σήμερα, ειδικά όταν γίνεται σε ένα τόσο σημαντικό ματς απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ήταν δύσκολα για μένα, είχα όμως την απόλυτη στήριξη των συμπαιχτών αλλά και του κόσμου. Μετά από αυτό το γκολ, θα έρθουν πολλά περισσότερα.

Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα που με υποστήριξε σε μια δύσκολη περίοδο για μένα. Δεν ήταν εύκολο να επανέλθω ενεργά μετά την περσινή χρονιά. Αυτό το γκολ θα με απελευθερώσει. Ο κ. Τσακίρης ήρθε σήμερα και μου είπε θα σκοράρεις”.

Για τον αν τον συμβούλεψε ο Χαριστέας: “Είναι μυστικό, δεν μπορώ να το πω (γέλια). Από τη στιγμή που ήρθε στάθηκε δίπλα μου”.

Τι σημαίνει αυτή η νίκη για τον Άρη: “Είχαμε μια δύσκολη αρχή αλλά αυτή η νίκη θα αλλάξει πολλά πράγματα. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Περάσαμε δύσκολες μέρες και με το θέμα του προπονητή. Εμείς εργαζόμαστε κάθε μέρα για τους στόχους της ομάδας

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: “Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί θα παίξουε με μια καλή ομάδα. Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι να δεις και να αγωνιστείς. Όλοι οι παίχτες ανυπομονούν να αγωνιστούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν δώσουμε ότι δώσαμε σήμερα και ακόμη παραπάνω, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button