ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Ιντέγε: Τεράστιο ταλέντο, πολύ διάθεση, μένει ο χρόνος

Το τι μπορούν να προσφέρει στον Άρη έδειξε ο Νιγηριανός από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του Άρη

Αν δίναμε ένα βραβείο “πιο ορεξάτου παίκτη” στο φιλικό με τον Ατρόμητο δικαιωματικά ο αποδέκτης θα ήταν ο Μπράουν Ιντέγε. Ο Νιγηριανός δείχνει κάθε δευτερόλεπτο που βρίσκεται στο γήπεδο ότι δεν έχει έρθει στην Ελλάδα για “τουρισμό” αλλά θέλει όσο τίποτα άλλο να αποδείξει τι αξίζει, αλλά και να “αναγεννήσει” για δεύτερη φορά την καριέρα του στην χώρα μας.

Έδειξε επίσης το τι μπορεί να προσφέρει. Πέρα από το να έχει καλές τοποθετήσεις έκανε αρκετά ακόμη πράγματα. Δημιουργούσε χώρο, επέστρεφε πίσω για να πάρει την μπάλα ενώ έβγαινε στα άκρα για να δημιουργήσει χώρο.

Αμυντικά είχε κάθε διάθεση να βοηθήσει, πίεσε και έδειξε ότι θα είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας που “τρέχει” που φτιάχνει ο Σάββας Παντελίδης την νέα χρονιά.

Σίγουρα έδειξε ότι θέλει χρόνο, του λείπει το “ένστικτο”, είναι ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από όσο χρειάζεται όμως είναι κάτι λογικό δεδομένης της απουσίας του από επίσημα παιχνίδια.

Θετική και η φυσική του κατάσταση, καθώς φάνηκε πως η αγωνιστική απραξία της προηγούμενης δεν του κόστισε σε “κιλά”.

Y/Γ Για να μην υπάρξουν…. παρεξηγήσεις, όταν λέμε ότι θέλει χρόνο, δεν εννοούμε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στον αγώνα με την ΑΕΛ, απλά ότι για να δούμε το 100% του Ιντέγε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο περισσότερο.

Υ/Γ 2 Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός έδειξε ότι ξέρει “πολλά κιλά μπάλα” και έχει διάθεση. Χρόνο θέλει, ίσως και περισσότερο από τον Νιγηριανό αλλά από την στιγμή που θα είναι σε καλή την κατάσταση θα είναι παίκτης ο οποίος μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Back to top button