Ποδόσφαιρο

Ιντζόγλου: “Πολλή δουλειά λίγα λόγια”

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου, ανήκει στο γκρουπ των 14 παικτών που φορούν φέτος για πρώτη φορά τα «κιτρινόμαυρα».

Αναλυτικά όσα είπε ο 30χρονος μέσος στη σημερινή media day στα Τρία-Πέντε Πηγάδια:

«Nα ευχηθούμε κατ’ αρχάς όλοι να έχουμε υγεία και να προετοιμαστούμε σωστά. Πολλή δουλειά και λίγα λόγια», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

«Θεωρώ ότι η πίεση και το άγχος κάνουν καλό σ’ έναν ποδοσφαιριστή. Εξαρτάται από την προσωπικότητά του και την ψυχολογία του βέβαια. Το δημιουργικό άγχος πάντως, είναι αναγκαίο για τον ποδοσφαιριστή. Δεν είναι ρόλος μας να λέμε πολλά λόγια. Όλα θα φανούν στο γήπεδο, μέσα από την προπόνηση, μέσα από τους αγώνες».

Για την εικόνα που πρέπει να έχει ο Άρης: «Μαχητικός από το πρώτο λεπτό είτε στα φιλικά, είτε στα επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, καθώς η κατηγορία έχει ιδιαιτερότητες. Σε κάθε ματς θα πηγαίνουμε για τη νίκη».

Για την πίεση: «Έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και τότε υπήρχε πίεση, άγχος και το πρέπει. Με την ίδια συνταγή με τότε, θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά και φέτος. Τα παιχνίδια είναι αυτά που κάνουν τον παίκτη καλύτερο. Όση προπόνηση και να κάνεις αν δεν έχεις παιχνίδια στα πόδια σου, θα σου λείψουν τ’ αγωνιστικά λεπτά. Απ’ όσα περισσότερα παιχνίδια λοιπόν προέρχεσαι, τόσο το καλύτερο».

Για τον Μυροφορίδη: «Ο Παύλος ξέρει να χειρίζεται ομάδες και καταστάσεις, είναι πολύ καλός στην δουλειά του και γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία. Θα πειστεί με αυτό που θα δει στο γήπεδο. Όταν δει το πάθος, την μαχητικότητα και την θέληση που θα βγάζει στο γήπεδο η ομάδα, θα πειστεί».

Για τις δυσκολίες στον Ηρακλή: «Δεν θέλω να ζήσω παρόμοιες καταστάσεις. Μήνες απλήρωτος με υποσχέσεις κλπ… Εδώ όλα δείχνουν πως θα κυλήσουν ομάδα, γίνεται μια καινούργια προσπάθεια και πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν σωστά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button