ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Και τώρα που ξαναέρχεστε στο ίδιο γήπεδο;

“Συνήθως ο νεκρός ανασταίνεται το Μεγάλο Σάββατο. Γι΄αυτό το λόγο δεν αναστήθηκε ο νεκρός. Δεν θέλω να ξαναγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο και χαίρομαι που δεν θα ξαναγωνιστώ…”

Ο κύριος Αθανασιάδης που έκανε αυτές τις δηλώσεις πλέον δεν αγωνίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ και δεν θα μπορέσει να ξαναγωνιστεί σε αυτό το γήπεδο με ασπρόμαυρη φανέλα. Είναι πολύ αστείο βέβαια, που ο νεκρός μπορεί τότε να “πέθανε” στους βούρκους τεσσάρων ετών αλλά παράλληλα μαζί του “πέθανε” και η καριέρα εκείνη του κύριου.Κατέληξε στα αζήτητα, ξέχασε πότε έβαλε γκολ και η πορεία του είναι κατηφορική, όντας αναπληρωματικός σε επαρχιακή ομάδα… Εισαγωγή, κάτι σαν παρένθεση και επανέρχομαι στο σήμερα.

Τέσσερα χρόνια μετά, έρχονται ξανά στο ίδιο γήπεδο. Δεν ασχολούνται βέβαια καθόλου, μόνο να ξεριζωθεί ο Κήπος Καλού και κάτι δέντρα ζήτησαν για να μην υπάρχει καμιά σύνδεση με την καταραμένη Χαριλάου.

Δεν ασχολούνται καθόλου μα καθόλου προφανώς με “πινέζες”, αλλά γράφουν κάθε μέρα δυο-δυο τα άρθρα για αυτές. Τόσο αδιάφοροι τους είμαστε, που εκτός από τα δέντρα και τα εισιτήρια που κόβουμε, τους ενοχλούν και πρώην παίχτες μας, και ανταλλάζουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αλήθεια όμως για εμάς δεν κρυβόμαστε, σημαίνει πολλά. Τώρα που έρχονται ξανά στο ίδιο γήπεδο, στο θρυλικό Κλεάνθης Βικελίδης είναι ιδιάζουσας σημασίας για εμάς, ΟΧΙ όμως για τους λόγους που νομίζουν αυτοί ότι μας απασχολεί. Σημαίνει πολλά, γιατί ερχόμαστε ξανά αντιμέτωποι, στα ντουζένια της αυτήν την φορά, με την λεγόμενη εξυγίανση. Σημαίνει πολλά, γιατί αγωνιστικά είναι το πρώτο από τα ντέρμπι που ακολουθούν (ΑΕΚ,ΟΣΦΠ). Σημαίνει πολλά γιατί σε περίπτωση νίκης και τριών πόντων, μπαίνεις με αξιώσεις στην τριάδα της βαθμολογίας και προχωράς. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ο Αρειανός, που δεν έσκυψε κεφάλι ποτέ αυτά τα τέσσερα χρόνια, θα πάει την Δευτέρα στην δουλειά, στο σχολείο, στην παρέα και θα τους κοιτάξει στα ίσα. Εγώ ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ μόνος μου θα λέει καθαρός και αμόλυντος από την σαπίλα σας, σας κέρδισα και ήρθα! Με τους πιο σοβαρούς όρους πλέον.

Από εμάς απαιτείται ψυχραιμία .Είναι πολύ θετικό που υπάρχει ξένος διαιτητής ο Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι ,παρόλα αυτά, ας ρίξουμε κάποιες κλεφτές ματιές στον τέταρτο διαιτητή τον Σκουλά, για καλό και για κακό.. Πάμε από νωρίς στο γήπεδο, δημιουργούμε καταστάσεις που μόνο ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ξέρει να φτιάχνει, φωνάζουμε με την ψυχή μας για την ομάδα μας και δεν ξεχνάμε.. Η ομορφιά να είσαι περήφανος ΑΡΕΙΑΝΟΣ είναι από τις μεγαλύτερες αισθήσεις σε αυτήν την καταρρέουσα κοινωνία.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button