Μπάσκετ

Καμπερίδης: “Να μην σταθούμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε”

Ο Σάββας Καμπερίδης, άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, ανέλυσε τον αυριανό δύσκολο και κρίσιμο αγώνα – όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες – με τα Τρίκαλα στο Αλεξάνδρειο.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς τα Τρίκαλα είναι ενισχυμένα με την προσθήκη δύο νέων παικτών (Κανάτσεβιτς και Τέιμς) και την ενδεχόμενη επανεμφάνιση του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Είναι μια ομάδα με το στίγμα του προπονητή της, η οποία προσπαθεί να παίξει σε υψηλό ρυθμό, πιέζοντας στην άμυνα της και ταυτόχρονα να τρέξει στην επίθεση, ώστε να πετύχει εύκολους ποντους (σχεδόν το 20% των πόντων της σημειώνονται σε τρανζίσιον).

Η προσθήκη του Κανάτσεβιτς είναι πολύ σημαντική, καθώς είναι εξαιρετικός πασέρ και θα δώσει ποιότητα και δημιουργία σε μια επίθεση, η οποία παρότι είχε κατεύθυνση και ταχύτητα, κάποιες φορές τις έλειπε η εμπειρία και η σωστή απόφαση. Η πιθανή παρουσία του Σχορτσανίτη θα δώσει στην ομάδα ένα σημείο αναφοράς μέσα στη ρακέτα, το οποίο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε.

Εμείς δεν θα πρέπει να σταθούμε σε καμία περίπτωση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε κι έχοντας ως βάση την άμυνα μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από το πρώτο δευτερόλεπτο ως το τελευταίο, κάτι το οποίο θα μας δώσει αυτοπεποίθηση και ρυθμό και στην επίθεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button