Βόλεϊ

“Κανείς δεν θέλει να ανέβει ο Άρης, αλλά θα πέσουν στις παγίδες που οι ίδιοι έστησαν”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Ο Ερασιτέχνης έχει φωνή” φιλοξενήθηκε ο έφορος του τμήματος ανδρικού βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Βαρβούτας

Αναλυτικά όσα είπε στην Ελένη Γρηγοράκη:

Για την διαιτησία στον αγώνα του Άρη με αντίπαλο τον Αία:

Μάλλον ο ρέφερι ζήλεψε την δόξα των…διαιτητών του ποδοσφαίρου και άρχισε να μοιράζει κόκκινες.

Σε ένα παιχνίδι που σε μια φάση εξελίχθηκε μπροστά στα μάτια του διαιτητή και δόθηκε πόντος υπέρ του αντιπάλου προκάλεσαν τις αντιδράσεις, δόθηκαν οι κάρτες που δόθηκαν και υπήρξε και η γνωστή συνέχεια.

Οι σκέψεις και οι αποφάσεις του ήταν εκτός πραγματικότητας αλλά…εντός κάποιων σκέψεων μερικών, κάποιων σκέψεων που έχουν μερικοί για το τι θέλουν να κάνουν για το μεγάλο σωματείο που λέγεται Άρης.

Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο, σε καμία περίπτωση, δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω, αλλά σίγουρα δεν έγινε κατά τύχη.

Φάνηκε από την αντιμετώπιση, όταν οι αντίπαλοι πιάνουν διάλογο με την κερκίδα που απαγορεύεται και δεν δίνεται τίποτα καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει.

Για το αν η διαιτησία ήταν κακή εξαρχής:

Στο δεύτερο σετ δόθηκαν ορισμένοι πόντοι ανάποδα, έβαλαν στο παιχνίδι τον Αία από το πουθενά, πήρε το δεύτερο σετ και στην συνέχεια είχαμε την ανατροπή με όσα συνέβησαν και στο τρίτο σετ.

Για τον λόγω που αδικείται ο Άρης και το αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον:

Γνωρίζουμε το τι θέλουν να πετύχουν, θέλουν να κάνουν τον κ.Ζορπίδη να απομακρυνθεί, δεν θα τους περάσει, έχουμε κάνει ότι έπρεπε να κάνουμε για να προστατέψουμε την ομάδα αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούν να ειπωθούν.

Κανείς δεν θέλει να ανέβει ο Άρης, κανείς δεν θέλει ο Άρης να πρωταγωνιστήσει, είναι λογικό να σε βάζουν εμπόδια, αλλά στα εμπόδια που βάζουν θα την πατήσουν οι ίδιοι.

Για το αν από εδώ και πέρα ο Άρης πρόκειται να κάνει ενέργειες για να διασφαλίσει το 50-50:

Είναι γελοίο να μιλάμε για το αν θα έχει ο Άρης το 50-50, παίζουμε σε μια τέτοια κατηγορία, είσαι το φαβορί, έχεις την καλύτερη ομάδα, έχεις ανθρώπους που τρέχουν, έχεις τον κόσμο, αυτήν την ομάδα την στηρίζει ο πρόεδρος του επαγγελματικού επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης.

Για τον κόσμο:

Ο κόσμος ήταν εκεί για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν δίπλα στην ομάδα και τον θέλουμε μαζί μας, την άλλη εβδομάδα παίζουμε ένα ακόμη παιχνίδι, με την Ένωση Τούμπας και θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button