Ποδόσφαιρο

Καραμανλής: “Φέτος πεντάδα, του χρόνου γιατί όχι…πρωτάθλημα”

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του Άρη, Δημήτρης Καραμανής φιλοξενήθηκε στο Yellow radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τις καινούριες φανέλες των ακαδημιών είπε:

Είναι η φανέλα από τις τρεις τις οποίες επιλέξαμε. Θα φορεθεί πρώτη φορά στο τουρνουά στο Λιτόχωρο. Συμμετέχουν ομάδες από το εξωτερικό και από την Αθήνα και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν καλό να τις εγκαινιάσουμε σε αυτό το τουρνουά.

Για τον Σάββα Κωφίδη είπε:

Με τον Σάββα ξεκινάει μία νέα σελίδα. Ήδη φαίνονται τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του. Θεωρώ ότι είναι μία επιλογή η οποία ίσως έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Έχουν νοικοκυρευτεί πολύ οι ακαδημίες, οι προπονητές δουλεύουν βάση προγράμματος. Το άλλο πολύ θετικό είναι ότι ο Σάββας έχει την φιλοσοφία του κ. Ερέρα. Έχουν ακριβώς το ίδιο στυλ σε ότι αφορά τον τρόπο παιχνιδιού. Το επόμενο βήμα που πρέπει να γίνει άμεσα το οποίο ζήτησα και εγώ είναι να συναντηθούν για να μιλήσουν και να έρθουν σε επαφή. Να έρθει και ο κ. Ερέρα όταν μπορεί να βλέπει κάποιες προπονήσεις και να υπάρχει μία συνεργασία. Ο Σάββας είναι εργασιομανής και είναι ένας λόγος που τον επέλεξα διότι δεν φοβάται όπου υπάρχει πρόβλημα μπαίνει και αυτός μέσα. Συμπληρώνει και συμβουλεύει τους προπονητές.

Για τη μεγάλη ομάδα είπε:

Είμαι πολύ ευχαριστημένος αρχίζουν και φαίνονται τα δείγματα της δουλειάς του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Καρυπίδη γι’αυτό που κάνει για την ομάδα. Στο ντέρμπι ήμασταν πολύ άτυχοι. Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο.

Για τον κόσμο του Άρη είπε:

Ο κόσμος βλέπει, κρίνει και λειτουργεί ανάλογα.

Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης είπε:

Πιστεύω ότι ο φετινός Άρης μπορεί να είναι μέσα στην 5αδα αναμφίβολα. Και του χρόνου γιατί όχι να μη πάμε και για πρωτάθλημα. Το πιστεύω αυτό, βλέπω το πάθος που έχει ο κ. Καρυπίδης και τις προσπάθειες που κάνει. Θα καταλάβουν όλοι ποιος είναι ο Άρης και το μέγεθος του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button