Ποδόσφαιρο

Καρυπίδης: “Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ! Δεν φοβόμαστε τίποτα, δεν μας λείπει τίποτα”!

Με αφορμή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας :

«Το νέο πρωτάθλημα βρίσκεται “προ των πυλών” και ο ΑΡΗΣ είναι ξανά εδώ. Στη Super League, εκεί όπου ανήκει. Τέσσερα χρόνια απουσίας ήταν πολλά, αλλά αυτά αποτελούν πλέον μια ανάμνηση.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και μόνο αυτά σκεφτόμαστε. Μηδενίσαμε το κοντέρ και ξεκινάμε από την αρχή. Το ταξίδι τώρα αρχίζει και θα είναι μεγάλο. Έχουμε μεγάλη όρεξη και δίψα, έχουμε φιλοδοξίες, έχουμε στόχους και θα πάμε βήμα-βήμα. Με ρεαλισμό και με ταπεινότητα, βάζοντας καθημερινά ένα λιθαράκι.

Προσωπικά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κ. Ερέρα και σε συνεργασία μαζί του στελεχώσαμε το ρόστερ με ποιοτικούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές, που συνθέτουν ένα σύνολο ικανό για σημαντικά πράγματα.

Μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα προοδεύει και θα αρέσει με το ποδόσφαιρο που θα αποδίδει.

Ο ΑΡΗΣ επέστρεψε για να πάρει ξανά τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και που επιβάλλει το βάρος της φανέλας του.

Δεν μας λείπει τίποτα, δεν φοβόμαστε κανέναν. Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και που θέλουμε να πάμε.

Σ’ αυτή την προσπάθεια είμαι βέβαιος ότι μπροστάρης θα σταθεί ο κόσμος μας. Η συσπείρωση του κόσμου γύρω από την ομάδα αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο. Χρειάζεται και αξίζει της συμπαράστασης του κόσμου η προσπάθεια που ξεκινάει. Περιμένω όλοι να μεταδώσουμε τη θετική μας ενέργεια στον προπονητή και τους παίκτες, όχι μόνο στα εύκολα, αλλά περισσότερο στα δύσκολα. Γιατί θα συναντήσουμε και δυσκολίες στην πορεία. Κανείς, όμως, δεν θα μπορέσει να μας φράξει το δρόμο, εφόσον εμείς είμαστε ενωμένοι. Μόνο ενωμένοι θα ορίζουμε εμείς τις τύχες μας.

Να έχουμε μια καλή χρονιά, να δούμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα να χαρούμε πολλές επιτυχίες με τον ΑΡΗ μας. Vamos…»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button