Ποδόσφαιρο

Κολτσίδας: «Μείναμε όλοι… παγωτό με τον κόσμο του Άρη στο ΟΑΚΑ! Τι πρέπει να κάνει ο Καρυπίδης»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την μετακίνηση των οπαδών του Άρη στο ΟΑΚΑ είπε:

Ήταν ανεπανάληπτη στιγμή, δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια αυτό που έγινε εκείνη την μέρα. Η εκδρομή ήταν κάτι που σχεδιαζόταν πολύ καιρό, υπήρχαν επιφυλάξεις για το πως θα κατέβουν, πως θα γίνει η εκδρομή, πόσοι θα κατέβουν τελικά, αν θα καταφέρουμε να εκδώσουμε όσα τα εισιτήρια, γενικά υπήρχαν πολλά ερωτηματικά. Όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και είδαμε τον κόσμο δεν υπήρχαν λόγια να περιγράψουμε εκείνη τη στιγμή. Το να ανατριχιάσεις είναι το λιγότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Κάτι ανάλογο έχω ζήσει σε ποσότητα αλλά όχι για εκτός έδρας αλλά εντός, τότε στο Καυτατζόγλειο με τον Ολυμπιακό αλλά εκείνο ήταν και δίπλα από το σπίτι μας το θεωρούσαμε και φυσιολογικό να είχε τόσο κόσμο.

Τότε στο ΟΑΚΑ πήραν ή δεν πήραν το κύπελλο στους παίκτες έχει μείνει χαραγμένο το μεγαλείο του Άρη στο μυαλό.

Για το αν θυμάται κάποια ιστορία μέσα από τα αποδυτήρια είπε:

Δεν νομίζω ότι υπήρχαν συζητήσεις πέρα από τον θαυμασμό, κάποιες στιγμές μένεις “παγωτό” και λες πως εμφανίζονται όλοι αυτοί. Τα λόγια εκείνη τη στιγμή περισσεύουν, δεν μπορείς να εκφράσεις κάτι άλλο. Το κύπελλο οι φίλαθλοι το είχαν πάρει.

Αυτή η τρέλα του εισιτηρίου που υπήρχε πριν τον αγώνα, σε έψαχναν παντού για να πάρουν ένα εισιτήριο, στην αρχή ξεκινάς δώσε-δώσε και στο τέλος δεν είχαν μείνει γιατί τότε λέγαμε “δώστε όπου μπορείτε να δώσετε”.

Εμένα όλα αυτά τα χρόνια αυτό που με προβλημάτιζε και αυτό που με ενδιαφέρει είναι η διοίκηση, δηλαδή η ομάδα να έχει μια διοίκηση που θα ανταποκριθεί σε όλα αυτά, το μεγαλείο του κόσμου, στις μεγάλες απαιτήσεις, ότι πρέπει να διεκδικούμε τίτλους. Δεν γίνεται να συζητάμε ότι η ομάδα πήγε 4 φορές τελικό και δεν κατάφερε να πάρει το τρόπαιο. Μπορεί η ομάδα να μην είχε την δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο αλλά αρκετές φορές μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και να πάρει το κύπελλο, ήταν σαν απωθημένο που θέλαμε να πάρουμε το κύπελλο. Αν η διοίκηση ήταν σταθερή όλα αυτά τα χρόνια ενδεχομένως όλα αυτά που συζητάμε τώρα να ήταν παρελθόν και να μιλούσαμε για άλλα πράγματα. Ο Άρης είναι μονόδρομος για να πάει προς τα πάνω δεν μπορεί να σταθεί διαφορετικά.

Για το αν μπορεί ο Καρυπίδης να σηκώσει το βάρος της Super League είπε:

Έχει τα ηνία της ομάδα και οφείλουμε να σεβαστούμε ότι είναι ο μεγαλομέτοχος αυτής. Αν αυτός νομίζει ότι δεν μπορεί ας το πει, αν δεν μπορεί πρέπει να το πράξει. Αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να κάνει αυτά που πρέπει να κάνει εμείς είμαστε εδώ να τον στηρίξουμε όλοι και την επόμενη μέρα.

Το μήνυμα του για την νέα αγωνιστική περίοδο:

Ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται και περιμένει να πάρει την σπίθα ώστε να έρθει στο γήπεδο μαζικά. Θα είναι κοντά ο κόσμος αρκεί η ομάδα να δείξει αυτό που πρέπει να δείξει και της δυναμική ότι πάμε για κάτι καλός. Ούτε ο κόσμος, ούτε η ομάδα, ούτε η διοίκηση έχει άλλη επιλογή φέτος. Με το που επανέρχεται ο Άρης πρέπει να είναι πρωταγωνιστής. Με το καλο του χρόνου να συζητάμε για άλλα πράγματα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button