ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Μόντριτς: “Πέτυχα όσα ονειρευόμουν. Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνώρισε την προσπάθεια μου”

Ο Λούκα Μόντριτς, αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του 2018 «σφυρίζοντας» την λήξη της δεκαετής κυριαρχίας του Μέσι και του Ρονάλντο.

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτήρισε το βραβείο ως “νίκη για το ποδόσφαιρο” και το αφιέρωσε στους “αδικημένους” Τσάβι, Αντρές Ινιέστα και Ουέσλι Σνάιντερ, ο οποίοι πιθανώς ν’ άξιζαν το βραβείο, αλλά δεν το κατέκτησαν.

Μιλώντας στο περιοδικό «GQ», ο Μόντριτς τόνισε ότι το βραβείο είναι μια αναγνώριση της σκληρής προσπάθειας που έχει κάνει από παιδί.

«Ο δρόμος ήταν μακρύς και δύσκολος, αλλά είναι κι αυτός ένας λόγος για να είμαι ευτυχισμένος με όσα μου συμβαίνουν τώρα. Όλα τα βραβεία και οι διακρίσεις είναι πιο σημαντικά όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν σου χαρίστηκε. Κι εμένα τίποτα δεν μου χαρίστηκε, όσα πέτυχα είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνώρισε αυτή την προσπάθεια» ανέφερε ο Μόντριτς και συμπλήρωσε:

«Είναι αλήθεια ότι πέτυχα όσα ονειρευόμουν: κατέκτησα τρία συνεχόμενα Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασα με την εθνική ομάδα από τη μικρή χώρα μου ως τον τελικό του Μουντιάλ. Δεν μπορούσα καν να τα φανταστώ. Υπήρξαν πια άνθρωποι που κατάλαβαν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο γκολ».

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button