Ποδόσφαιρο

Κωνσταντινίδης: “Ανέτοιμη η Κ17, υπήρχαν θέματα”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και πρώην γενικός αρχηγός των ακαδημιών της ομάδας, Κώστας Κωνσταντινίδης

Για τις δηλώσεις του Θόδωρου Καρυπίδη:

Δεν χρειάζεται να τον ακούμε, αφού βλέπουμε τι κάνει, οι πράξεις μιλάν από μόνες τους και μακάρι να βλέπουμε πάντα έργα αντί να ακούμε λόγια.

Νομίζω ότι έκανε ότι καλύτερο για την ομάδα μας και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο, όλοι είμαστε με ένα χαμόγελο.

Για το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης:

Το μεγαλύτερο θετικό από αυτόν τον Άρη είναι ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα, και ας κρατήσουμε τις δηλώσεις του προπονητή, που είπε “χαίρομαι που χαίρεται ο κόσμος, δεν βλέπουμε μακριά βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Για τα θετικά στοιχεία της φετινής χρονιάς:

Το πιο σημαντικό είναι ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε, δίνει δύναμη στους παίκτες, είναι φοβερή αίσθηση να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και να ακούς τους φιλάθλους να σε επευφημούν.

Για το παιχνίδι της Κ17 του Άρη με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ.:

Χάσαμε με 5-0, μέχρι το 40ο λεπτό ήμασταν πολύ καλοί, χάσαμε και πέναλντι στο 0-0, αλλά φάνηκε ότι η ομάδα δεν είναι ούτε έτοιμη ούτε προετοιμασμένη, υπήρχαν θέματα, αργήσαμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button