Μπάσκετ

“Κόψανε” τον Καμπερίδη από την Εθνική– Ποιοι είναι οι νέοι συνεργάτες

Ο Γιάννης Ελευθεριάδης, ο Θανάσης Μολυβδάς και ο Γιάννης Καλαμπόκης θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του Θανάση Σκουρτόπουλου στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας, αφού «κόπηκε» με εντολή… άνωθεν ο Σάββας Καμπερίδης, εν ενεργεία μέλος του τεχνικού τιμ του Άρη.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΟΚ, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει στο πλευρό του τους Γιάννη Ελευθεριάδη, Θανάση Μολυβδά (έχει διατελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου του Άρη) και Γιάννη Καλαμπόκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

«Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερη, όπως εξάλλου όλη αυτή που ξεκινάμε με τον θεσμό των προκριματικών και έπρεπε να βρούμε κάποιους συνεργάτες που να είναι διαθέσιμοι, αλλά να έχουν και παραστάσεις.Καταλήξαμε σε ένα επιτελείο αποτελούμενο από τον Γιάννη Ελευθεριάδη, τον Θανάση Μολυβδά και τον Γιάννη Καλαμπόκη. Ο Γιάννης Ελευθεριάδης είναι μέλος των επιτελείων των Εθνικών ομάδων εδώ και πολλά χρόνια και γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας τους. Ο Θανάσης Μολυβδάς έχει διατελέσει και στο παρελθόν στο επιτελείο της Εθνικής Ανδρών.

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, τέλος, συμμετείχε ως παίκτης στο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική το 2009, έχει κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής και πέραν των τεχνικών ζητημάτων θα λειτουργήσει και ως σύνδεσμος μεταξύ προπονητών και παικτών. Ήδη έχουμε κάνει τις πρώτες μας επαφές, καταλήξαμε σε συμφωνία για τους ρόλους που θα υπάρξουν και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε τη δουλειά», είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξηγώντας τις επιλογές που έγιναν

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button