Ποδόσφαιρο

Λεουτσάκος: “Ποτέ όπλο στο γήπεδο, απαγορεύεται” (Audio)

Ο πρόεδρος της Football League Λεωνίδας Λεουτσάκος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για το αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Άρη με την Δόξα στις 17:00:

Δεν το ήξερα αυτό, γιατί δεν έχω πάει ακόμη στο γραφείο και δεν με ενημέρωσαν ακόμη για κάτι, αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την διοργανώτρια.

Εμείς θέλουμε να γίνονται όλα τα παιχνίδια στο ίδιο μοτίβο και να υπάρχουν παντού φίλαθλοι να μην έχουμε απαγορεύσεις φιλάθλων γιατί μέχρι στιγμής έχουμε αποδείξει οι ομάδες της Β’ Εθνικής ότι μπορεί σε αυτό το κομμάτι να το φέρουν εις πέρας χωρίς επεισόδια, είναι σημαντικό για εμάς να υπάρχουν φίλαθλοι εχθές υπήρχαν κάποιοι της Παναχαϊκής που ήρθανε και είδανε παρόλο την απαγόρευση αλλά θεωρώ ότι εμείς δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία.

Από πέρσι θεωρώ ότι είμαστε πολύ πιο καλύτερα, υπάρχουν προβλήματα και από εκεί και πέρα παλεύουμε, πρέπει και είναι φοβερή η στάση των φιλάθλων και μακάρι να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος, γιατί θα είναι καλό για την διοργανώτρια.

Πέρσι η διοργανώτρια είχε 85.000 εισιτήρια και μέχρι τώρα που μιλάμε έχει πάνω από 90.000 και δεν έχει τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημα.

Και εμείς αυτό θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο και μακάρι να έχουμε περισσότερα εισιτήρια για όλες τις ομάδες και οφείλεται  στο ότι το 90 τοις εκατό της κατηγορίας έχει Έλληνες ποδοσφαιριστές, είναι μεγάλο κίνητρο που πάνε και βλέπουνε τα  παιδιά τους, είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για το ότι φέτος το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι πιο καθαρό και πιο υγιές:

Να ξέρετε ότι πρέπει και εμείς από την μεριά μας, το πρωτάθλημα να γίνεται όλο και καλύτερο να υπάρχουν βάσεις και να γίνεται βιώσιμο και να έχουμε καλύτερα γήπεδα του χρόνου, οι ομάδες είναι να βιώσιμες και με βάσεις και καλύτερες εγκαταστάσεις, πρέπει να υπάρχει κάποιο πλάνο και να ξέρουμε ότι η ομάδα που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα να έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ.

Θεωρώ ότι φέτος είμαστε πολύ πιο καλύτερα, άμα το πρωτάθλημα είναι καθαρό και ανταγωνιστικό θα έρθουν να μας βοηθήσουν, πέρσι βγάλαμε ένα σποτάκι με την Stoiximan και πήρε το πρώτο βραβείο.

Βήμα βήμα προσπαθούμε να φτιάξουμε την κατηγορία, γιατί ήταν πολύ ταλαιπωρημένη.

Ένα σχόλιο για τον υπουργό κύριο Βασιλειάδη και αν βοηθάει το πρωτάθλημα της Football League:

Εμείς τον ενημερώνουμε και είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει και φέτος θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο, βλέπει ότι γίνονται κάποια πράγματα στηρίχθηκε σε μια εξυγίανση η οποία έγινε  και πήγαμε στα 120.000 ότι περισσέψει θα πάνε σε ομάδες, αυτά δεν τα είχαμε πέρσι, του χρόνου θα υπάρχουν.

Είναι δίκαια στις πρώτες θέσεις ο Άρης και ο ΟΦΗ:

Όπως δείχνει είναι δίκαια, είναι νωρίς να πούμε ακόμη κάτι, θέλει προσοχή να μην επαναπαυθεί καμιά ομάδα, πρέπει να είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος.

Για τις τελευταίες αγωνιστικές να διεξάγονται τα παιχνίδια την ίδια ώρα:

Πρέπει να κάνουμε ένα συμβούλιο για να το αποφασίζουμε.

Ένα σχόλιο για τα γενέθλια του Άρη:

Μακάρι τα χιλιάσει και να πάει εκεί που ανήκει και να σταθεροποιηθεί εκεί που πρέπει.

Οπλοφορούν οι πρόεδροι στην Football League:

Ποτέ και κανένας. Αν και υπηρεσιακός δεν το κουβαλάω ποτέ μαζί μου, απαγορεύεται, είναι ένα αντικείμενο που καλύτερα να μην το έχει κανείς μαζί του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button