Μπάσκετ

Λώτσος (μάνατζερ Μποχωρίδη): “Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα ο Γουλιέλμος, είναι ανακόλουθος σε όσα έχουμε πει”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Yellownews” φιλοξενήθηκε ο Νίκος Λώτσος, εκπρόσωπος του Λευτέρη Μποχωρίδη

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Και εγώ και ο παίκτης έχουμε δείξει υπέρ του δέοντος καλή στάση, και αυτήν την στιγμή, και στο παρελθόν.

Υπάρχουν οφειλές προς τον παίκτη οι οποίες διακανονίστηκαν, έχουν χαριστεί χρήματα από προηγούμενες οφειλές, παρά το ότι υπάρχουν όροι που δεν έχουν τηρηθεί.

Πάντα ο Μποχωρίδης είναι υποχωρητικός, με την δική μου συμβουλή για να βοηθήσει την ομάδα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αγαπάει.

Ενώ συνέχισε:

Ο Μποχωρίδης έχει μια ευκαιρία να πάει στον Παναθηναϊκό, που με την πείρα μου κρίνω ότι είναι πολύ καλή, και δεν ξέρω πόσες άλλες θα του δοθούν.

Δεδομένου ότι ο κ.Γουλιέλμος δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει, δείχνει ανακόλουθος να ακολουθήσει τις συμφωνίες που έχουμε κάνει σε προφορικό λόγο.

Αυτός θα με ακούσει και θα πει “ότι υπάρχει γραπτά το τηρώ”, προφορικά όμως έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα τα οποία δεν έχουν γίνει.

Για την συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Γουλιέλμο:

Μίλησα με τον κ.Γουλιέλμο και του εξήγησα ότι το καλύτερο για τον αθλητή είναι να αποχωρήσει.

Μου είπε ότι θα έχει συμβούλιο και θα δώσει μια απάντηση. Από τότε δεν άκουσα ξανά ποτέ κάτι από τον κ.Γουλιέλμο. Δεν μου απαντάει στα τηλέφωνα, όπως έκανε και μέσα στην χρονιά όταν όφειλε προς τον Μποχωρίδη.

Ο κ.Γουλιέλμος ζητάει από τον Μποχωρίδη να δρα καλή την πίστη προς τον Άρη, τώρα όμως αυτός δεν αφήνει τον παίκτη να προχωρήσει σε μια καλύτερη δουλειά με αυτόν.

Αν προχωρήσουμε όμως έτσι, και χαθεί η καλή πίστη δεν θα μπορεί ο Άρης κρατήσει την συνεργασία ούτε ένα μήνα.

Για τον λόγω που απέχει ο Μποχωρίδης από τις προπονήσεις παρά το ότι έχει συμβόλαιο:

Πάντα κάνω συμφωνίες και όχι σχέσεις ανθρώπινες και ξεκάθαρες. Ο Μποχωρίδης απέχει με εντολή δική μου. Παραβαίνει ένα συμβόλαιο που ο Άρης όμως το έχει παραβεί πολλές φορές.

Αυτό γίνεται επειδή ο κ.Γουλιέλμος μου είπε ότι θα έχω μια απάντηση και από τότε με αγνοεί. Όπως λοιπόν εκείνος αγνοεί εμένα, αυτή είναι και η δική μας στάση.

Ας τηρήσει τις συμφωνίες ο κ.Γουλιέλμος και να συνεχίσουμε μαζί. Όμως δεν θα το κάνει, όπως δεν το έχει κάνει, το ξέρει και ο κόσμος του Άρη.

Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω έναν αθλητή 25 χρονών, που έχει κάνει και κακό στην καριέρα του για να παίξει στον Άρη. Όμως κάποια στιγμή πρέπει και ο αθλητής να προχωρήσει.

Για το τι θα κάνει η πλευρά Μποχωρίδη σε περίπτωση που ο Άρης δεν τον αφήσει ελεύθερο:

Το τι θα κάνω εγώ, με ποια χρονικό διάστημα είναι ανάλογο με τον τρόπο που θα λειτουργήσει ο κ.Γουλιέλμος. Από την στιγμή που διακανονίσαμε την οφειλή του Μποχωρίδη, η οποία είναι και μειωμένη, περιείχε μια συμφωνία ότι θα δώσει κάποια χρήματα έναντι.

Ας τα δώσει αυτά τα χρήματα έναντι, να δώσω και εγώ μια καλή μαρτυρία, να συνεχίσουμε να δούμε που θα πάει.

Αλλά αυτό το πράγματα που κάνει ο κ.Γουλιέλμος που επικαλείται την ημερομηνία που είχαμε για να φύγουμε. Εμείς είμαστε εκρπόθεσμοι στην ημερομηνία μας, φύγαμε στις 23 Αυγούστου ενώ ήταν να φύγουμε στις 20. Αλλά ο Άρης ήταν εκρπόθεσμος πολλές φορές.

Στα χαρτιά μπορεί ο Άρης να κρατήσει ο Μποχωρίδης. Αλλά σε έναν μήνα, αν ο Μποχωρίδης είναι επαγγελματίας, σε ένα μήνα θα χρωστάει και τα χρωστούμενα, και όλο το συμβόλαιο που δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει.

Εμείς θέλουμε να δώσουμε όλα τα χρωστούμενα μας, που είναι περισσότερα από το μπάι άουτ.

Για το αν το συμβόλαιο είναι σε ισχύ:

Είναι σε ισχύ το συμβόλαιο, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Εγώ θα πω όμως και το πιο λογικό.

Λένε ότι τον Λώτσο και τον Μποχωρίδη τους ενδιαφέρει η καριέρα του. Φυσικά και τον αθλητή θα πρέπει να τον ενδιαφέρει η καριέρα του.

Για την στάση του Μποχωρίδη:

Ο Μποχωρίδης εδώ και δυο καλοκαίρια λειτουργεί απέναντι στην συμβουλή μου. Το σέβομαι, κατανοώ ότι υπάρχουν αρχές. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάτι να γίνει.

Δεν είναι ο Γκάλης ή ο Αντετοκούνμπο, αλλά θέλει να κάνει κάποια πράγματα.

Για το αν θεωρεί ότι είναι και προς το συμφέρον του Άρη μια λύση της συνεργασίας:

Με τα λεφτά που μπορούν να γλιτώσουν από τον Μποχωρίδη μπορούν να πάρουν όποιον καλό παίκτη θέλουν π.χ. Γιάνκοβιτς και να αφήσουν και τον Μποχωρίδη.

Για το αν υπήρχαν θέματα στην σχέση των δυο πλευρών πριν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού:

Πριν παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός το πρώτο δείγμα είχε παρουσιαστεί. Είχε πει ότι θα έδινε κάποια χρήματα ο Γουλιέλμος, αλλά δεν τα έδωσε ποτέ. Αλλά δεν μου έκανε εντύπωση, το περίμενα.

Όσοι τον κατακρίνουν, εγώ πάντα τον υπερασπίζομαι. Γιατί πάντα προσπαθεί να κάνει κάτι.

Για την συζήτηση που είχε για την άρση του μπαν, από τον πελάτη του, Βασίλη Καββαδά:

Του είπα επί λέξη. “Δεν πειράζει, με αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα θα στο σηκώσω το μπαν” και δεν τα έδωσε ποτέ. Δεν λέω ότι δεν προσπαθεί, έχει 1002 προβλήματα. Αλλά από την άλλη δεν μπορεί ο Μποχωρίδης να περάσει τα χρόνια του μόνο βοηθώντας τον Άρη.

Για το αν έχει συμφωνήσει με τον Άρη ο Καββαδάς για την άρση του μπαν:

Και ο Καββαδάς και όλοι οι αθλητές οι δικοί μου κάνουμε ότι προσπάθεια μπορούμε για να βοηθήσουμε όλες τις ομάδες. Αυτό που με απασχολεί είναι όταν η καλή πίστη μεταφράζεται ως αδυναμία.

Δεν υπέγραψε ακόμα, αλλά αν δει κάποια θετικά πράγματα από τον σύλλογο θα το κάνουμε. Αλλά θα πρέπει να γίνει κάποια σπουδαιότερη προσπάθεια.

Για το αν θα προπονηθεί σήμερα ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Είναι θέμα αρχής. Δεν μπορεί εμείς να πρέπει να τηρούμε τις υποχρεώσεις μας και ο κ.Γουλιέλμος να μας αγνοεί.

Για μια οφειλή της οικογένειας Μήτογλου προς τον Άρη:

Έχει τακτοποιηθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν είμαι μπλεγμένος στην οφειλή, αλλά αυτό έχει πλέον κανονιστεί.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button