Ποδόσφαιρο

“Μεγάλη μας τιμή να παίζουμε σε ένα τέτοιο γήπεδο, κάνει σπουδαία δουλειά ο Καρυπίδης”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο ιδιοκτήτης του Αήττητου Σπατών  Νίκος Κατσιγιάννης

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Για τον Αήττητο Σπάτων είπε:

Έχουμε κάνει ένα καλό και ανταγωνιστικό σύνολο.  Τέσσερα χρόνια που είμαι στον Αήττητο και τον πήρα από το Β τοπικό και με τρεις συνεχόμενες ανόδους έχουμε φτάσει στη Γ εθνική. Θέλει υπομονή αλλά είναι διαφορετική η πίεση και η υπομονή που έχει ο κόσμος του Άρη. Είναι χιλιάδες κόσμος που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές που τα τελευταία χρόνια έφαγε πολλές πίκρες.

Πιστεύω ότι οι προσπάθειες του κ. Καρυπίδη σας έχουν κάνει περήφανους μετά από πολλά χρόνια και έχει κάνει μία καλή ομάδα.

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη είπε:

Ο Καρυπίδης πήρε την ομάδα στα δύσκολα και την ανέστησε. Για εμένα έκανε ένα σπουδαίο επίτευγμα διότι δεν υπήρχαν έσοδα και με τα οικονομικά είναι πολύ δύσκολο μια ομάδα να έρθει και να πρωταγωνιστήσει. Ο Άρης έχει μπει δυνατά και δεν κάνει τον κομπάρσο. Οι σχέσεις μας με τον κ. Καρυπίδη είναι τυπικές αλλά υπάρχει αυτή η συμπόνια γιατί είναι χρόνια στο ποδόσφαιρο. Καταλαβαίνω το άγχος του γιατί θυσιάζει λεφτά και χρόνο. Για να διαχειριστείς μία ομάδα όπως ο Άρης θέλει πολλές θυσίες.

Για το πως αντιμετωπίζει τον αγώνα με τον Άρη είπε:

Είναι μεγάλη μας τιμή αυτό που ζούμε φέτος να παίξουμε με τον Άρη σε ένα ιστορικό γήπεδο. Σεβόμαστε την ιστορία και τον κόσμο του Άρη. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας με όσες δυνατότητες έχουμε, αξιοπρεπέστατα. Ο Άρης έχει περισσότερες πιθανότητες λόγω ποιότητας και έδρας.

Για το αν είχε προτάσεις να συμμετέχει παραγοντικά σε άλλες ομάδες είπε:

Είχα πολλές προτάσεις να πάω σε ομάδες φέτος και όταν είχα φύγει από τα Χανιά γιατί η ομάδα είχε κάνει μία καλή πορεία όμως δεν ήθελα. Προτιμούσα να κάνω κάτι δικό μου.

Για το Άρης – Ολυμπιακός είπε:

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Άρης έχει ένα μικρό πλεονέκτημα παραπάνω λόγω έδρας. Τον παρακολουθώ τον Άρη θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά είναι ένας αντίπαλος που θέλουν να τον κερδίζουν στη Θεσσαλονίκη αλλά έχει τα προβλήματα του όπως βλέπουμε. Να κερδίσει ο καλύτερος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button