Ερασιτέχνης

Μεγάλοι μάγκες οι έφηβοι του Άρη και νίκη επί του ΠΑΟΚ με 82-73 (Video)

Οι έφηβοι του Άρη έδειξαν πόσο μεγάλοι μάγκες είναι, παρ’ όλο που ήταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ δεν τα παράτησαν ποτέ, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς, να πάρουν την νίκη και να μας χαρίσουν με τον Κώστα Βλάσσιο ένα εξαιρετικό buzzer beater στο τέλος του αγώνα.

Ύστερα από συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, οι έφηβοι του Άρη παρότι ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα της κανονικής περιόδου, κατάφεραν με εξαιρετική εμφάνιση στην παράταση να επικρατήσουν με 82-73 του ΠΑΟΚ, κατακτώντας την πρώτη θέση στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Σιδηροηλίας, Βλάσιος, Κουρτίδης και Κάτος ήταν οι σκόρερ των νικητών, Κλωνάρας, Παλιαχάνης και Τουλούπης οι καλύτεροι από τον «Δικέφαλο».

Δεκάλεπτα: 20-22, 33-37, 49-53, 66-66(κ.α.), 82-73

Διαιτητές: Καρκαλέτσης-Θρασυβουλίδης

Άρης (Μπουσβάρος – Κατσικάρης) : Βλάσσιος 17(3), Κάτος 12(2),Γουναρόπουλος, Γεωργίου, Σιδηροηλίας 30(5), Φρύδας, Κουρτίδης 17(1), Κοτρωτσιος, Δεληγκάρης, Διαλεσιωτης, Βουλγαρόπουλος 6, Γκοτζαμανιδης.

ΠΑΟΚ (Αλμπάνης) : Μαραβέγιας 3(1), Τουλούπης 14(4), Κλωνάρας 25(2), Παλιαχάνης 14, Κίρτσιος, Κυφωνίδης, Καλαϊτζίδης 4, Φίλλιος, Ιατρίδης, Βακουφτσής 5(1), Καραγεωργίου 8, Χαρίτογλου.

Δείτε το καταπληκτικό buzzer beater του Κώστα Βλάσσιου:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button