Ποδόσφαιρο

Άλλος Άρης! Με “υπογραφή” Ματέο Γκαρσία το διπλό (0-1) στα Πηγάδια

Πολύ σημαντικό τρίποντο στην κούρσα για την Ευρώπη κέρδισε ο Άρης στα Πηγάδια με το 0-1 να “αδικεί” τους κιτρινόμαυρους

Καλύτερος ο Άρης, 0-1 με την βολίδα του Γκαρσία

Ελαφρώς καλύτερος ήταν ο Άρης στο ξεκίνημα του αγώνα, με τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη να επισκέπτονται “τακτικά” την μεγάλη περιοχή του Ζίβκοβιτς, χωρίς όμως να μπορέσουν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Πιο κοντά στο 1-0 ο Άρης έφτασε στο 28ο λεπτό, όταν ο Ματέο Γκαρσία γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά κανένας παίκτης του Άρη δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Ζίβκοβιτς.

Τελικώς ο ίδιος ο Ματέο Γκαρσία ήταν που έβαλε την “υπογραφή” του σε αυτό το πρώτο ημίχρονο καθώς μετά το από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κόρχουτ ο Ρος έστρωσε στον Μπάσα, ο Αλβανός έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντιγκινί δεν πρόλαβε, απομάκρυνε ο Καμαρά, με τον Ματέο να βλέπει την μπάλα μπροστά του, και με το δεξί του πόδι να εκτελεί τον Ζίβκοβιτς για το 0-1, σκορ που παρέμεινε έως και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Καλές στιγμές, δοκάρι του Μαρτίνες και σημαντικό τρίποντο

Παρόλο που ήταν μπροστά στο σκορ ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στο δεύτερο μέρος, με τον Διαμαντόπουλο να πλασάρει άουτ από καλή θέση στο 54, και τον Ματέο Γκαρσία να χάνει μεγάλη ευκαιρία 3 λεπτά αργότερα, όταν μετά από ωραία κίνηση έκανε το σουτ με τον Ζίβκοβιτς να απομακρύνει σε κόρνερ.

Ο Άρης συνέχισε να προσπαθεί να κλειδώσει την νίκη, με το σουτ του Μαρτίνες να απομακρύνει με δυσκολία ο Ζίβκοβιτς στο 72, ενώ μετά από από εκπληκτική προσπάθεια του ίδιου ο Μαρτίνες σούταρε με την μπάλα να καταλήγει μετά από πολλά φάλτσα στο κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.

Η Ξάνθη είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με ορισμένες σέντρες χωρίς όμως να γίνει ποτέ ουσιαστικά απειλητική και την ομάδα του Σάββα Παντελίδη να παίρνει δίκαια το τρίποντο στα Πηγάδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button