Ποδόσφαιρο

Μια πολύ καλή ποδοσφαιρική χρονία… με ακόμα μεγαλύτερη ανθρωπιά (photos&video)

Οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Άρη φωτογραφήθηκαν σήμερα κατά την διάρκεια της προπόνησης με τα μπλουζάκια την διοργάνωσης “Sail for Pink”. Μια εκστρατία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει το “Άλμα Ζωής”.

Ο Άρης για άλλη μια φορά “χρησιμοποιεί” τον αθλητισμό και τον ανθρωπισμό του συλλόγου για να στηρίξη την προσπάθεια αυτή

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που ανάρτησε η ΠΑΕ:

“Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί!
Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr
video credits: Στέφανος Σόφτσης”

View this post on Instagram

#Repost @sail_for_pink with @get_repost ・・・ Την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού Sail for Pink, που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, υποστηρίζει φέτος η ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Οι δράσεις του 7ου Sail for Pink κορυφώνονται την Κυριακή 12 Μαΐου στις 11:00, στο Λευκό Πύργο με Πορεία Ελπίδας 5χλμ και τον καθιερωμένο συμβολικό ιστιοπλοϊκό αγώνα. Θα είμαστε όλοι εκεί! Εγγραφές στο 2310285181 και στο www.sailforpink.gr video credits: Στέφανος Σόφτσης #sailforpink #breastcancerawareness #almazoisthess #arisfc

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

“Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, υποστηρίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού «Sail for Pink», που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης”

 

View this post on Instagram

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποδεικνύει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, υποστηρίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού «Sail for Pink», που διοργανώνει το «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας φωτογραφήθηκαν με το χαρακτηριστικό T-Shirt της φετινής διοργάνωσης, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής, δύναμης, ελπίδας και αθλητισμού. Με αυτήν την κίνηση στέκεται δίπλα στις γυναίκες ενισχύοντας τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. #sailforpink #breastcancerawareness #almazoisthess #arisfc #arisfamily

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button